Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" BLEDI " SH.P.K.
Ferma "Geni"
Mini Ferma " 4 Vllëzërit"
N.P.SH. " Agro Fati "
N.P.SH. "Llabjani"
N.P.T. " AGROUNI "
N.P.T. " Aga- Com "
N.P.T. " Albi Comerce "
N.P.T. " Bici"
N.P.T. " Nisi - Com "
N.P.T. " PAJTONI - TINA "
N.P.T. "Gjashtë Vëllezërit Shehu "
N.P.T. "Shpeztaria Baki"
N.P.T. ,,Medi"
N.SH. " TREGU "
N.SH.H. " VALI - RANCH "
N.SH.Shpedicion "Roki Shped"
N.Sh.T.,,Fati"
N.T. " ALDI "
N.T. " Besi - Impex "
N.T.,,Prizreni"
N.T.P. " Hebe Trans "
N.T.P. " Leotrimi "
N.T.P. " ALBI "
N.T.P. " ERISI - SH "
N.T.P. " Ardi "
N.T.P. " BIMI "
N.T.P. " Mirani "
N.T.P. DIBRANI
N.T.P. " NISI "
N.T.P. " Agro - Invest "
N.T.P. " Amela - Com "
N.T.P. " ANDI AG-M " Sh.p.k.
N.T.P. " Avdyli "
N.T.P. " Bashkimi "
N.T.P. " BLANSA "
N.T.P. " BURAK CO "
N.T.P. " Dani "
N.T.P. " Delta-5 "
N.T.P. " Denis - Com "
N.T.P. " Shana "
N.T.P. " Shefqeti Kom "
N.T.P. " Ximi "
N.T.P. " Zeka Commerce "
N.T.P. "Endriti"
N.T.P. "MIMI"
N.T.P. therrtorja " ENDI DAUTI "
N.T.P." Basria -Com "
N.T.P." MELI- L "
N.T.P." VALI- KAB "
N.T.P." Vllezrit Neziraj"
N.T.P.,,Asdreni"
N.T.P.,,Doni"
N.T.P.,,Eni"
N.T.P.,,Fatjoni"
N.T.P.,,Irfan"
N.T.P.,,Oli"
N.T.P.,,Senadi"
N.T.SH. " MINIFERMA EDI "
N.T.SH. " KUÇI - B "
N.T.SH. " Arlindi "
N.T.Sh. " Alfa "
N.T.SH. " Vlera "
N.T.SH. " Baqeci "
N.T.Sh. " Bujari "
N.T.SH. " Euro - Genia "
N.T.SH. " Haxhi Baci "
N.T.SH. " Vali "
N.T.SH. "New -Amsterdam"
N.T.Sh.,,Qatani"
Ndërmarrja e Re " Bujku " Sh.p.k.
Ndërmarrja Privat "Kabashi Com"
Ndërmarrja prodhuese sherbyese tregtare private SHPRESA DEMOKRATIKE
Ndërmarrja Tregtare ,,Kabashi-Com"
Ndërmarrja Tregtare Private "Spahia Com"
Ndërmarrja Tregtare Private ,,Meli Comerc"
Ndermarrja tregtare private Burimi
Ndërmarrja tregtare private BURIMI
Ndërmarrja tregtare private GRANITI
Ndërmarrja Tregtare Private Prodhuese " Ceti"
Ndërmarrja tregtare private TE ANGFESA Njësia - Depoja ushiqmore nr. 1.
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese "Lumi"
Ndërmarrja tregtare sherbyese MARKETING-AZ EXPORT-IMPORT
Ndërmarrja Tregtare Sherbyese Prodhuese " Cërmjani "
Ndërmarrje tregëtare Pashtriku
Ndërmarrje tregtare me shumicë dhe pakicë Vëllezërit Merturi
Ndërmarrje Tregtare Prodhuse " Perparimi "
Ndërrmarja Tregtare Private " Riard"
Nndërmarrja tregtare me shumicë e pakicë Mani
NT,, Vatani "
NTP ,, Eni "
NTP,, Valoni "
NTP,,Alaj"
NTSH ,, Shkorreti "
NTSH,,Valdrini-1"
P.P. " Ljiljan"
P.P.,,Kaljin"
PP,,Litas"
Preduzeçe za proizvodnju trgovinu i usluge AGROVET Zubin Potok
Privatno Preduzeae " Rizo -Komerc "
Privatno Preduzece SOPAT Janjevo
Privatno preduzeee pize Leposavie
Samostalna trgovinska radnja ANA- KOMERC
Samostalna trgovinska radnja Hiseks Leposavic
samostalna trgovinska radnja Marko Donji Krnjin
Shoqëria tregtare për tregti dhe ndërmjetsim O-M MIJO ÇOS Shkup
T.U.P."Lazia-Komerc"
Zemljoradniçka Zadruga Konex-Union Leposaviç

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik