Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

D. SH. Fidanishtja " HAVOLLI "
N.T.P. Fidanishtja " Gjelbrimi "
" Garden Center " SH.P.K.
" lifi - Comm " Sh.p.k.
,,Ibkom Trade"
D.P.H. " Sirena "
D.P.T. ,,Arba- D"
D.P.T. ,,Shampion -1"
D.P.T. Lulishtja " Agro Bardhi "
D.P.Z. "Qehaja-1"
DPT ,, Lulex "
GARDEN LINE SH.P.K.- DEGA NË KOSOVË
KB ,,Luna Compani"
Kooperativa Bujqësore e Hortikulturës " FrutiCoop 2005 "
N.P. " Kopshti Urban "
N.P.Fidanishtja. "BEKIMI"
N.P.Sh.,,Orkidea"
N.P.T. " LULISHTJA PRANVERA - 2 "
N.P.T. " MARKET PORTA "
N.P.T. " Jegeni
N.P.T. "Lorina"
N.P.T."BESIMI"
N.P.T.,,Agrocoop"
N.P.T.,,Dati"
N.SH. Fidanishtja "Marleku"
N.SH.T." Power "
N.T. " Blaue Blume "
N.T.,,Poljoopskrba-Prishtina"
N.T.P. ,, ARGJENTI-PISHA "
N.T.P. " ABC "
N.T.P. " JONI "
N.T.P. " LIRIDONI "
N.T.P. " Las Pallmas "
N.T.P. " Mib Trade "
N.T.P. " Miloti "
N.T.P. " RREZJA-V "
N.T.P. "Agro Fidanishtja Havolli"
N.T.P.,, Lena-Dona "
N.T.P.,,Kopshti"
N.T.P.,,Ludi - Sh"
N.T.P.,,Thumbi"
N.T.SH. " GARDENA "
N.T.SH. "Buqeta"
N.T.SH. Agro - Internacional "
Ndërmarje tregtare bujqësore me shumicë dhe pakicë exp-imp SHPRESA
Ndërmarrja prodhuese dhe tregtare Natyra fshati Rekë
Ndërmarrja Tregtare " Besa - G
Ndermarrja tregtare sherbyese private Era
NPSH,,Kopshti"
S.T.R. "Park"
Samostalna trgovinska radnja Tetra produkt Farms
Tregti Lëvizëse - Xhafer Arifi

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik