Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" D - AGRO " SH.P.K.
" Delta Group " Sh.p.k.
" DRE -AR " SH.P.K.
" Eray " SH.P.K.
" OSA " Sh.p.k.
" REHOX-EXIM " Sh.p.k.
" Standard -A " SH.P.K.
" Stublla Group " SH.P.K.
D.P.T. " Blini "
N.SH.P. " Vlera "
N.T. "AGROGOLD"
N.T.P. " Endi Commerce "
N.T.P. " Erona "
N.T.P. " Rex Comerce "
N.T.P. " Xheki "
N.T.SH. FARA - 5
P.T.P. " Aleks "
" AL - MERIQI " SH.P.K.
" BATA - TRANS PLUS " D.O.O.
" DINAMIKA " SH.P.K.
" ELVISI " SH.P.K.
" TRADITA - A " SH.P.K.
" AGROKULTURA " SH.P.K.
" AGROMORAVA " SH.P.K.
" Agronomia " SH.P.K.
" Baraa Promet " d.o.o.
" Blini - Com " Sh.p.k.
" ETIKA SHINASI " DOOEL DEGA NË KOSOVË
" Fabi " SH.P.K.
" Fan " SH.P.K.
" PRO - AGRO " SH.P.K.
" Tenezhdolli " Sh.p.k.
" Union -Trade " SH.P.K.
"Agro Sativa" Sh.p.k.
,, Artani " Sh.p.k.
,,Agro Com" Sh.p.k.
,,Kulina" Sh.p.k.
,,Sano" Sh.p.k.
?e?a Preduzeae za trgovina na veliko i malo Brezovica Štrpce
AGRO - BUJK Privatno trgovaeko preduzeee spoljna i unutrasnja trgovina na veliko i malo
Agro Manufacturing Corp (Kosovo) Sh.p.k.
Agroservisi GJETHI Pemishtë - Skenderaj
B.B. "Diana- Com"
B.B.T.,,Besniku"
Badea Trading SH.P.K.
Barnatore Bujqësore "Agrofarm"
Barnatore Bujqësore ,, Botanika "
Barnatore Bujqësore ,,Bina"
Barnatore bujqësore BLINI
Barnatore Bujqësore,, Agronomia"
Barnatorja Bujqësore " Agrofood"
Barnatorja Bujqësore,,Fitimi"
D.O.O. ŠARA Štrpce - Brezovica
D.P.T. " BURIMI "
D.P.T. " LISI BINAK "
D.P.T. " MANI "
D.P.T. " Driloni "
D.P.T. " Shala "
D.P.T. " Te Taka "
D.P.T. " Tina "
D.P.T. " Union- VL"
D.P.T. ,,Agro-Limi"
D.P.T. Agro Rina "
D.P.T. Dyani i pavarur tregtar DELISHES
D.P.T.,,Agro - Lindi"
D.P.T.,,Beni"
D.P.T.,,Bujku"
D.P.T.,,Burimi"
D.P.T.,,Çabrati"
D.P.T.,,Dija"
D.P.Z. " Beqa "
D.T.B. " Bleta "
DIV PRIVATE COMPANY
DPH,,Romano"
Dyqan i pavarur tregëtar BICURRI
Igos trade
Internet Caffe,,Frytti"
JETONI-V EXPORT-IMPORT
K.B. " Agro - Com "
K.B. " Vllëzërit Bajraktari"
K.B. AGROVIN
K.B.,, Koshare "
K.B.,,Gruda"
Komanditno drustvo BAM Leposavie
Koopeerativa Bujqësore
Kooperativa Bujqësore " Lisi "
Kooperativa Bujqësore Adhami
Kooperativa bujqësore AGRO-NURA Skenderaj
Kooperativa bujqesore Agroshtimja
Kooperativa bujqësore Avdyli-Com
Kooperativa bujqësore BARIU Fsh. Aqarevë KK.Skënderaj
Kooperativa Bujqësore Burimi
Kooperativa bujqësore DIBRA EXPORT-IMPORT
Kooperativa bujqësore HIBRID F VOJNOVC
Kooperativa bujqësore Kujtimi Skelideraj
Kooperativa bujqësore VLERA
Kooperativa bujqwsore Likofci Likofc
Koperativa bujqësore INTRECOOP
Koperativa bujqësore KOMOGLLAVA Komogllavë
Koperativa Bujqesore Pemishta RUNIK
Koperativa bujqësore private AGROPROGRES Komoran
Koperativa Bujqësore" Agro - Albini"
Koperativa Bujqsore ,,Bujku"
Koperativa bujqsore AGRONOMIKU
Koperativa bujqsore Çaushi export import Lubovec Skenderaj
Maja Private Company
Mini Farma Pramenka Belo Brdo
N.B.,,Pojata"
N.B.T.,,Agro Musa"
N.B.T.,,Salih Mehmetukaj"
N.P. " FATI COM "
N.P. " Agro - AB "
N.P. " V - HAXHIU "
N.P.SH. " BURIMI "
N.P.Sh. " Oruqi-Impex"
N.P.SH. " Shtat Vellazërit "
N.P.SH. "Bagdat" Sh.p.k.
N.P.SH. "Univerzal-1"
N.P.T " Agrokultura"
N.P.T "Besa-Sazli"
N.P.T. " AGRO - XXI "
N.P.T. " Elbasani "
N.P.T. " ARI AH "
N.P.T. " AGRO DONI "
N.P.T. " Agrosal "
N.P.T. " Aida "
N.P.T. " Albi Comerce "
N.P.T. " Basri Comerc "
N.P.T. " Besi "
N.P.T. " E & R-Bingo "
N.P.T. " EG - ZONI - AXHO "
N.P.T. " Hibridi "
N.P.T. " Nimi - S "
N.P.T. " REZONI - EL "
N.P.T. " Start - 90 "
N.P.T. " Temi Commerce "
N.P.T. " Toni "
N.P.T. "A M Z"
N.P.T. "Ardi"
N.P.T. "Lumi -M"
N.P.T. "Rakita"
N.P.T. "Sinan"
N.P.T. "Stanovci"
N.P.T. "Ukaj"
N.P.T. ,,Agrobujku"
N.P.T. Agro - Servisi ,,Medikago"
N.P.T." Remedia"
N.P.T." Urimi "
N.P.T.,,Bleta"
N.P.T.,,Flutura"
N.P.T.,,Logu"
N.P.T.,,Neptun -Sh"
N.P.T.,,New Kosovo-A"
N.P.T.,,Xhafa"
N.P.T.7 Vllazërit "Te Tahiri "
N.P.T.SH. Agrofruti
N.SH. Kastrioti
N.SH. " BUJKU "
N.SH. " Agrari "
N.SH. " AGROJANOVA 1 "
N.SH. " Agroshped "
N.SH."Gruda"
N.SH.B. "Malësori"
N.T. " KEKO "
N.T. " Ylli "
N.T. " Arbana "
N.T. " BUJQËSIA "
N.T. " D. Comm "
N.T. " EM"
N.T. " HAXHI COM "
N.T. " Kepi "
N.T. " LAKI "
N.T. " Luli "
N.T. " Shabani "
N.T. " TE ISAKU "
N.T. "Arbeni-MB"
N.T. "JEHONA"
N.T. "Lani
N.T. ,,Limi Comerce"
N.T. Me Shumicë Dhe Pakicë ,,Agi"
N.T." AGROLIRA "
N.T."TONI COMM"
N.T.,, Dona"
N.T.,,Texas "
N.T.,,Toni Commerc"
N.T.B. " Linda "
N.T.P " Baash "
N.T.P " Loki"
N.T.P. " BUJKU - BM "
N.T.P. " ADEMI - M "
N.T.P. " ALBERTI "
N.T.P. " BARÇA "
N.T.P. " BLINERA "
N.T.P. " DANUZA - COM "
N.T.P. " DIARI "
N.T.P. " LAHI "
N.T.P. " UGT "
N.T.P. " XENI - T "
N.T.P. " Amina - Coop"
N.T.P. " Bujqësia "
N.T.P. " Endrit Commerce "
N.T.P. " FULI "
N.T.P. " Luzma "
N.T.P. " Nina Com "
N.T.P. " Riadi "
N.T.P. " Sanella Com "
N.T.P. " Agro - Goni "
N.T.P. " DITI - PR "
N.T.P. " Egzoni Com "
N.T.P. " HASI COM "
N.T.P. " Agro - Alfa "
N.T.P. " Agro - Vet "
N.T.P. " Agro -Elita "
N.T.P. " Agro Fara "
N.T.P. " Agro Natyra "
N.T.P. " AGRO NILI "
N.T.P. " Agro Vita "
N.T.P. " Agrocom "
N.T.P. " AGRO-DARDANIA "
N.T.P. " AGRONITI "
N.T.P. " Agroprodukt "
N.T.P. " B & B "
N.T.P. " Beni "
N.T.P. " BESA "
N.T.P. " BESIMI 2011 "
N.T.P. " Bini Commerce"
N.T.P. " BLEONA "
N.T.P. " Blerimi "
N.T.P. " Bleta "
N.T.P. " BLETIMI "
N.T.P. " BREZA "
N.T.P. " Çlirimi "
N.T.P. " DANNI - HV "
N.T.P. " DEDA - ŠPED "
N.T.P. " Derby Commerce "
N.T.P. " Duhla - Commerc "
N.T.P. " Edolindi "
N.T.P. " Enver Šped "
N.T.P. " Er & Do "
N.T.P. " Euro Commerce "
N.T.P. " Filizi "
N.T.P. " Gazi "
N.T.P. " Godeni "
N.T.P. " Gresa "
N.T.P. " Gruri "
N.T.P. " Koha A "
N.T.P. " KOSOVA - COMMERCE "
N.T.P. " Kushtrimi "
N.T.P. " Lirimi "
N.T.P. " Lumi "
N.T.P. " Mili "
N.T.P. " Muharremi - Commerce "
N.T.P. " Natyra "
N.T.P. " Oraca "
N.T.P. " PRO - TECT "
N.T.P. " Propolisi "
N.T.P. " Rovinj "
N.T.P. " TE ANESI "
N.T.P. " Te Kulla "
N.T.P. " Toni "
N.T.P. " TRUCKS "
N.T.P. " Union - VL "
N.T.P. " VIRES 5 "
N.T.P. " XHEKI "
N.T.P. "Aga - Commerc"
N.T.P. "Agro Loni"
N.T.P. "Aida Com"
N.T.P. "Bestin B.I. " Sh.p.k.
N.T.P. "Boem"
N.T.P. "Dani"
N.T.P. "Dibrani"
N.T.P. "Excluzive-AR"
N.T.P. "Fitofarma"
N.T.P. "Ganiu "
N.T.P. "Hajdari Commerc"
N.T.P. "Irsia Cos "
N.T.P. "Lali"
N.T.P. "Melisa Commerce"
N.T.P. "Mura Com"
N.T.P. "Sigma"
N.T.P. "Timi "
N.T.P. ,,Menderesi"
N.T.P. ,,Murati"
N.T.P. Barnatore Bujqësore " Agro-Eko "
N.T.P." KURBINI - SH "
N.T.P."Agro-Iliria"
N.T.P.,,Agrocom"
N.T.P.,,Agroni"
N.T.P.,,Bici Flor Market"
N.T.P.,,Bioflora"
N.T.P.,,Bjondina"
N.T.P.,,Eurotregu"
N.T.P.,,Fortuna"
N.T.P.,,Hoti Commerce"
N.T.P.,,Hyseni"
N.T.P.,,Koxha-Commerce"
N.T.P.,,Linda - EB"
N.T.P.,,Memo"
N.T.P.,,Mimoza"
N.T.P.,,Pojata Coop"
N.T.P.,,Qëndresa - AS"
N.T.P.,,Sharr-Com"
N.T.Q. " AL - IMPEX "
N.T.SH. " ALBI "
N.T.SH. " Malësori "
N.T.SH. " Agro Blini "
N.T.Sh. " Agro-Beni-Com "
N.T.SH. AGRO FLORA
N.T.SH. RIZA-COMERC-Y.M.
N.T.SH. " Alfa "
N.T.SH. " BENI "
N.T.SH. " Buli "
N.T.SH. " Cristal " Sh.p.k.
N.T.SH. " Doni "
N.T.Sh. " Mentori "
N.T.SH. " Riza - Comerc "
N.T.SH. " VESA - AS "
N.T.SH. " Zeneli - Commerc "
N.T.SH. "Adonisi-D"
N.T.SH. "AGRO RREZJA"
N.T.SH. "Ardi"
N.T.SH. "Edona- N-SH"
N.T.SH. "Elektra"
N.T.SH. "Loni"
N.T.SH. "Tregtia Commerc "
N.T.Sh.,,Agroflorence"
N.T.Sh.,,Berisha - Dukagjin"
N.T.Sh.,,Erlisi"
N.T.SH.,,Jonathan"
N.T.Sh.,,Shpetimi"
N.T.T. " AGROSHPED "
Ndërmarja tregtare për qarkullim dhe shërbime Pajtimi Commerce LLUgë Podujevë
Ndërmarrja Private " Favorit"
Ndërmarrja Private Tregtare " Brecalia - Commerc "
Ndërmarrja Private Tregtare " Metcoom"
Ndërmarrja Private Tregtare "Suka Commerce "
Ndermarrja private tregtare export import Arben Comerc
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare " Gruda"
Ndermarrja prodhuese tregtare dhe sherbyese export import SMALL-TRADE Prishtinë
Ndërmarrja prodhuese tregtare shërbyese B.E.D. COMMERCE
Ndermarrja Prodhuse dhe Tregtare Rasimi Deçan
Ndërmarrja tdregtare Ujmiri Ujëmir
Ndermarrja tregëtare per qarkullim dhe shërbime Sadati-Commerce Koliq-Prishtinë
Ndermarrja tregëtare prodhuese exp.-imp. Al-Vakfi Skënderaj
Ndërmarrja tregtare - shertbyese private ARIANI Fsh. Llugë - Lipjan
Ndërmarrja Tregtare " Lushi Commerce "
Ndërmarrja Tregtare "Jonatan"
Ndermarrja tregtare "Mazreku"
Ndërmarrja tregtare export import Bucki
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë Albulena Prugovc Prishtinë
Ndermarrja tregtare me shumicë dhe pakicë Export-import AVI-COMMERCE
Ndërmarrja tregtare ndërtimore VALI ARK Gramaqe kk Deçan
Ndërmarrja Tregtare Private " Ceni"
Ndermarrja tregtare private Agro-Dardi
Ndërmarrja tregtare private Besart Commerc
Ndërmarrja tregtare private Lirimi
Ndërmarrja tregtare private Nositi Lipjan
Ndërmarrja tregtare private ULLIRI export - import
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese Bujqësore " AMATI ,,
Ndërmarrja tregtare prodhuese dhe sherbyese ALDI-PETROL
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese e Hoteliere BUÇAJ -CO Prishtinë Export Import
Ndërmarrja tregtare qarkulluese shërbyesePAJTIMI commerce
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese " Fan "
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese "Beqiri-H "
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese dhe Hoteliere " Beston "
Ndërmarrja tregtare shërbyese Doni
Ndërmarrja Tregtare Transportuese "Euro-Trans"
Ndërmarrja tregtare transportuese me shumicë dhe pakicë Export-import MUSA COMMERCE
Ndermarrja trgtare sherbyese Niki COMMERCE export-import
Ndermarrje tregtare DONLIRI Llugaxhi Lipjan
Ndërmarrje Tregtare Private " Nita ,,
Ndërmarrje tregtare sherbyese prodhuese
Nërmarrja tregtare prodhuese AGROLINË Prishtinë
NPT "Besi"
NPT ,, Al Vi Kos "
NPT,, Dugi "
NT " TONI " Sh.p.k.
NT,,Floradin "
NTP,, 3 Vëllezërit "
NTP,, Dula"
NTP,, Zeit "
NTP,,Idkos "
NTP,,Nora"
NTSh"Nori "
NTSH,,IDEALI" Sh.p.k.
P. P. " Ivan "
P.P. " FERO - STEEL 028 "
P.P. " EVRO - NET "
P.P. Sasa
P.P. " Babudovac "
P.P. " Bambino "
P.P. " DOBROŠEVINA "
P.P. " Ebehard "
P.P. " Glazer-Komerc"
P.P. " Jorgos - Trade "
P.P. " Jukos "
P.P. " Kavak "
P.P. " Lek - Prom "
P.P. " Lula "
P.P. " M.M. Kom"
P.P. " Nešo "
P.P. " Paki "
P.P. " Preduzeae Zupce "
P.P. " Profi Tri "
P.P. " Raskos "
P.P. " Ravelin - Komex "
P.P. " Ružica i Rašo"
P.P. " Special - Eximkos "
P.P. " Tore "
P.P. " Trgo Ibar "
P.P. " ZERI "
P.P. "Aleksa"
P.P. "Cobanka"
P.P. "Jankos "
P.P. "Pin -Code"
P.P. "Radomil "
P.P. "Spektra"
P.P. "Tenka Prom"
P.P. "TRANS CORN"
P.P. "Vrelo"
P.P. "Way Komerc"
P.P." GDS-PROM"
P.P.,, Poljoprom "
P.P.,,Agrouniverzal"
P.P.T. "Žitarac"
P.P.T.U. " Lazar "
P.P.U. " Caki "
P.T.P. " Bobi -Kom "
P.T.P. ,, AGRODEJAN "
P.T.P. " MD "
P.T.P. " Zlaki Komerc "
P.T.U. " Trgoinvest"
Poljoprivredna apoteka Rator Partes
PP,, Jugcentar "
PP,,Dina Trans"
Preduzeae Za Prevor Trgovinu i Usluge "Prizren Trans"
Preduzeee " Mil Komerc "
Privatno Preduzeae "Kis"
Privatno preduzece Bobankom
Privatno trgovinsko preduzece MISIN - TRADE
Proizvodno Usluzno trgovinsko transportno preduzece Miki Komerc Zebine
PTP,, Ivana "
PTU,, Euro "
S.T.R. " B - M "
S.T.R. " Iris "
S.T.R.,,Filip"
Samostalna Trgovinska Radnja " 2 S "
Samostalna Trgovinska Radnja " Agro - Seme
Samostalna Trgovinska Radnja " Kamenica "
Samostalna trgovinska radnja Agrofin
Samostalna trgovinska radnja Agroplod Socanica
Samostalna trgovinska radnja Babudovac Zubin Potok
Samostalna trgovinska radnja Duean 10
Samostalna trgovinska radnja MILIE
Samostalna trgovinska radnja Seme Leposavia
Shoqëria për Prodhim Tregëti Sherbime Export Import EJONA Dumnicë Podujevë
STR,, Bemix "
T.P. " Zoki "
Tera Tegovina za Promet Poljoprivredne Artikala na veliko o malo Štrpce
TP " Kos Plus 1"
TP "Kosplus"
TP,,N&N Komerc"
TPP "Hemikos"
Trgovinska preduzeee magacin Pasjane
Veterinarska Apoteka " Sveti Luka"
Zeljoradniçka zadruga BANJSKA BANJSKA
Zemljoradniaka Zadruga "Agro Seme"

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik