Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" TRIO TEK " SH.P.K.
" Vipwell " L.LC.
N.SH. " Smart Trade "
NOA Sh.p.k.
" ALFA " Sh.p.k
" Alfracom " Sh.a. - Dega në Kosovë
" EXPERT " L.L.C.
" Faisal Trading " SH.P.K.
" Gamel " SH.P.K.
" Gold Invest " Sh.p.k.
" Lali " SH.P.K.
" Noti " SH.P.K.
" OPUS " SH.P.K.
" TAFAJ -3 HA " Sh.p.k.
" VIJATOR Logistics " L.L.C.
N.Sh. " ABE-MIL "
N.T. SH. DITI
N.T.P. " Rehoboth "
N.T.SH. " ARD TRADE "
N.T.SH. " Vicoma "
" AKSA " SH.P.K.
" ALBI COMMERCE " SH.P.K.
" ALFRACOM International " L.L.C.
" BUÇAJ " SH.P.K.
" BUGER LIFT " SH.P.K.
" Emercan Uluslararasi Nakliyet " SH.P.K.
" ERAM Trade " SH.P.K.
" IR GROUP " SH.P.K.
" JONI " SH.P.K.
" KOMOT " SH.P.K.
" PASSION GROUP " SH.P.K.
" ROMAY " SH.P.K.
" SOCIETE GENERALE " SH.P.K.
" UGE INVEST " SH.P.K.
" VLERËSIMI " SH.P.K.
" 4 Trade " SH.P.K.
" AE -SOLAR " SH.P.K.
" AMKO MUTUAL " L.L.C.
" BDI - K " Sh.p.k.
" Capital Group " Sh.p.k.
" Droga " Sh.p.k.
" Edita "
" EUKANUBA " SH.P.K.
" Euromont " Sh.p.k.
" Forever-Industrial-CO" Sh.p.k.
" Gastro - Kos " Sh.p.k.
" GESER group " SH.P.K.
" GT 3 " SH.P.K.
" Is Company " Sh.p.k.
" Koha Group " SH.P.K.
" Koral R.N. " Sh.p.k.
" MBA "" Sh.p.k.
" MEDINA GROUP " SH.P.K.
" MIKEI INTERNACIONAL DOOEL "- Dega në Kosovë
" Pro Disegno " LLC
" Promotehna - Kosova " SH.P.K.
" RAINBOW " SH.P.K.
" SHALA IMMOBILIEN " SH.P.K.
" Silk Trade" Sh.p.k.
" Ubesta International GmbH" L.L.C.
" Vitech " Sh.p.k.
"EAD CONSULTING" SH.P.K.
"Fada" Com. Trade
"Leon" Sh.p.k.
"Reality Group R .Smajli & CO "Sh.p.k.
"Sabrico"
"TURKOS DISCOUNT MARKETING" SH.P.K.
,, GEIT GLOBAL SH.P.K.
,,Buçaj - Co" Sh.p.k.
,,Contanti Generators" SH.P.K.
,,Dafi Company" Sh.p.k
,,Eximkos"
,,Intersnack" Sh.p.k.
,,Kosvolta" Sh.p.k.
Agents Contractor and Transporter "Denis Oli"
Agjent Tregtar " Tina Thaqi "
Auto Salloni " Nesi "
Barnatorja Bujqësore " Kalliri"
Crimson Finance Fund L.L.C.
D.P. " Gagi "
D.P.H." Vllezërit Osmani
D.P.T. " A S - Market "
D.P.T. " Arbnori-S "
D.P.T. " Eulona "
D.P.T. " Jetoni komerc "
D.P.T. " Si- Elektronike "
D.P.T. "Luli- Commerc"
D.P.T." Univerzall "
D.P.T."Genta-GJ"
Deonieko društvo u mešovitoj svojini Ibar Invest Zubin Potok
Dyqani i pavarur tregtar ADISA
Dyqani i Pavarur Tregtar RONA
Dyqani i Pavarur Tregtar Ukë Tahiri
Dyqani Tregtar "Diti"
EU-Impex" SH.P.K.
KOSOVA CONSULTING
N .SH. "Keltrisi"
N.B.P. " Agroekonomia "
N.I. Florije Kuçi
N.N." A & L "
N.P. " Inter V & B "
N.P. " Sfirca "
N.P. " Vigani "
N.P. " Voca "
N.P.N. " Seadi "
N.P.N. BEHARI COMERC-R
N.P.N.T.,,Etnik"
N.P.P. " Silva "
N.P.P.,,Adriatik - Commerce"
N.P.SH. " ENERGJIA E RE KOSOVARE "
N.P.SH. " Power - Trade "
N.P.SH. "Agrum"
N.P.SH."GA-SK"
N.P.Sh.,,Onhezmi"
N.P.T. " TEUTA "
N.P.T. " ERDITI" Sh.p.k.
N.P.T. " Blerjani "
N.P.T. " Bleta "
N.P.T. " Dorontina "
N.P.T. " KALAJA - B "
N.P.T. " Memo "
N.P.T. " Prima Color "
N.P.T. "Golden Gate" Sh.p.k.
N.P.T. "Pranvera"
N.P.T. ,, D & J "
N.P.T. ,,Korrekt"
N.P.T.,,Blerimi-Impex"
N.P.T.,,D & N"
N.P.T.,,Dielli"
N.P.T.,,J.Pro" SH.P.K.
N.SH. " EX OFFITIO "
N.Sh. " Noti "
N.SH. " TINA & LOSI "
N.SH. " TUANA "
N.SH. "Stublla-comm"
N.SH. ,, Dito "
N.Sh. Accounting Service " AS "
N.SH. BROKERAGE & CONSULTING " NOJA "
N.SH. " Fontana "
N.SH. " Aga "
N.Sh. " Albi "
N.Sh. " Almage "
N.SH. " Ari "
N.SH. " BESI 2 "
N.SH. " BESJON "
N.SH. " BURDA "
N.SH. " Burimi .S "
N.SH. " Dari"
N.Sh. " Dielli "
N.SH. " Diti dhe Tini"
N.SH. " Edi "
N.SH. " Elona Shped "
N.SH. " Era "
N.SH. " ETRITI "
N.SH. " GODENI "
N.SH. " GOL - B "
N.SH. " Hira
N.SH. " Kospay "
N.SH. " LENA "
N.SH. " Loli 2006 "
N.SH. " Niki "
N.SH. " Nisi & Hadi"
N.Sh. " Oltion "
N.SH. " Shuki "
N.SH. " Sopi "
N.SH. " TORNADO "
N.SH. " Xhimba "
N.SH. " Ylli "
N.SH. "Blendi"
N.SH. "ENI"
N.SH. "GLOBAL TRADE CONSULTING"
N.SH. "Mosi"
N.Sh. "Oti"
N.SH. "Stublla -Com"
N.SH. ,, PRO AQUA OLGEIS "
N.SH. ACCOUNTING SERVICE - "AS "
N.Sh. Video Club ,,Shala"
N.SH." Cimi"
N.Sh.,,Adi"
N.SH.T. " 2 MS "
N.SH.T. " Feniks "
N.SH.T. " JONI "
N.SH.T. " Kalliri "
N.SH.T.P. " Iden"
N.T. " EURO IMPEX "
N.T. " Classic Trading "
N.T. " OPTI - SAN "
N.T. ,, GENTA - AR
N.T. " AA ally "
N.T. " Dielli- L"
N.T. " Eneda " Sh.p.k.
N.T. " JANETTA "
N.T. " Shada " Sh.p.k.
N.T. " Tesa "
N.T. " Union "
N.T. "ADI-D"
N.T. "Akita"
N.T. "Arlindi"
N.T. "Ball -Kos"
N.T. "Premix"
N.T. Bizhuteri " XXL "
N.T. SH. " Mikro Elektronika "
N.T." SURPRISEGR "
N.T."Arita"
N.T.,,Mani-Kom"
N.T.,,Visari"
N.T.N. "Hali - Commerce"
N.T.P " Elda "
N.T.P " Exim -Com"
N.T.P. " LONI "
N.T.P. " Medline "
N.T.P. NANI
N.T.P. " DRITA "
N.T.P. " DUGI - H "
N.T.P. " ELONA "
N.T.P. " Geomarble "
N.T.P. " ITAL - ON "
N.T.P. " KIDS PLACE "
N.T.P. " LIBURN "
N.T.P. " RINA "
N.T.P. " SKENDA "
N.T.P. " UNIVERSI - S "
N.T.P. " VITAMER "
N.T.P. " Jaipur-Silver Shop "
N.T.P. " Lati Commerce "
N.T.P. " Meti Com "
N.T.P. " White-sposa " Sh.p.k.
N.T.P. " Biznes Kosova "
N.T.P. " Mozaiku "
N.T.P. " ABI "
N.T.P. " Abo-Si "
N.T.P. " Agro - Mani "
N.T.P. " Aldi Commerce "
N.T.P. " ARDI - SU "
N.T.P. " Arena Engineering "
N.T.P. " Blektorija "
N.T.P. " Blendi "
N.T.P. " Blinori "
N.T.P. " Dakord "
N.T.P. " Eramed "
N.T.P. " Eurocom "
N.T.P. " FLAKA "
N.T.P. " FLORA & TEREZA COM "
N.T.P. " G N T "
N.T.P. " Global Job Placement "
N.T.P. " Inter Kos "
N.T.P. " KOSVAR "
N.T.P. " Latifaj "
N.T.P. " Lolini "
N.T.P. " Luli - B "
N.T.P. " Man Power "
N.T.P. " Nori "
N.T.P. " Optix "
N.T.P. " Orion "
N.T.P. " Qëndrimi - Comerc "
N.T.P. " Sapporo"
N.T.P. " Shala - D "
N.T.P. " Taulant -Comerce "
N.T.P. " Tradex "
N.T.P. " VALI - V "
N.T.P. "Zemi "
N.T.P. ARBNORI Ndermarrje tregëtare prodhuese
N.T.P." DAFI "
N.T.P." FASADA "
N.T.P." Vala "
N.T.P.,, KIKA & CO "
N.T.P.,, Marketingu"
N.T.P.,,Be-Dre"
N.T.P.,,Lisi"
N.T.P.,,Mediana"
N.T.P.,,Thumbi"
N.T.P.,,Vërban"
N.T.P.SH. " Saraj "
N.T.SH ,, KLORJED
N.T.Sh,,Mani"
N.T.SH. " KOSTRONIC "
N.T.SH. " AUSTRIACONSULT "
N.T.SH. " ENO COM "
N.T.SH. " FM - MEDIA "
N.T.SH. " NAKSOID "
N.T.SH. " ZEKAGEN "
N.T.SH. " ARI - KERAMIKA "
N.T.SH. " Nedkos "
N.T.SH. " UB -Gecaj "
N.T.SH. " JDS "
N.T.SH. " Agro - Vizioni "
N.T.SH. " AL- TOYS "
N.T.Sh. " Artizajn "
N.T.SH. " ATA "
N.T.SH. " Bensopi "
N.T.SH. " BINA TRADE "
N.T.SH. " Business Vision "
N.T.SH. " Camel Trading "
N.T.SH. " DIARI TRANS"
N.T.SH. " Dolphin Co "
N.T.SH. " El Com "
N.T.SH. " ELSA - COM "
N.T.Sh. " Elton "
N.T.SH. " Erne Tech "
N.T.SH. " Fatti "
N.T.SH. " FIRE PREVENTION CONSULTANCY AGENCY "
N.T.SH. " KOLEKSION TOLS "
N.T.SH. " KUSHTRIMI - B "
N.T.SH. " Loniol"
N.T.SH. " M 2 "
N.T.SH. " Mega- Bro "
N.T.SH. " MERAK "
N.T.SH. " Mobi Computers "
N.T.SH. " Money & School "
N.T.SH. " N&N "
N.T.SH. " Rinori "
N.T.SH. " Tic Tac Service & Supply "
N.T.SH. " TIMI-R "
N.T.SH. " Top Kom "
N.T.Sh. "Anti Fire"
N.T.SH. "Besi- Exim"
N.T.Sh. "Meteor "
N.T.SH. "Timoni"
N.T.SH. ,, A.SH. EXCLUSIVE "
N.T.SH." a X a G-Premium "
N.T.Sh."Arti"
N.T.Sh.,,Agroflor"
N.T.Sh.,,Driar"
N.T.Sh.,,Emmy-Shop"
N.T.Sh.,Doni - Age"
N.T.SH. B & A - Global Development
N.T.Sh.P.,,Migros Commerce"
N.T.T. "Gyltash" Sh.p.k.
N.T.T.T. " Ardi " Sh.p.k.
Ndë.rmarrja tregtare prodhuese shërbyese export-import SHALA -IMPEKS-Komoran
Nder. Per pro. Treg. Sher. Dhe treg. Te jashtme SCORPION ME PERGJEGJESI TE PLOT
Nder. Privat. Treg. Prodh. Tran. Me Shumice Dhe Pak. Exp. - Imp. QELAJ
Ndërmarja tregëtare shërbyese LEONI Prishtinë
Ndermarja tregtare SFINGA-COMPANY Gjilan
Ndermarrja e pavarur tregtare exp. Imp. Arteto
Ndërmarrja për prodhim tregti dhe shërbime ALFA-KOSOVA Prishtinë
Ndermarrja per qarkullim dhe sherbim M&B exp-imp Prishtine
Ndërmarrja për Tregti Transport dhe Shërbime " DONISI "
Ndermarrja per tregti transport dhe sherbime TRE YJE
Ndermarrja Private Per Prodhim Dhe Tregti Export - Import Inter - Com
Ndërmarrja private shërbyese tregtare export import KORABI
Ndermarrja private tregtare sherbyese me shumicë e pakicë dhe import-export PRIMUS-ELECTRONIK
Ndermarrja prodhuese trektare ndermjetsuese Mabe exp imp Rahovec
Ndërmarrja prodhuese, shërbyese, tregtare ndërtimore, hotelere, export-import, ALB-PLANINE
Ndërmarrja prodhuese, tregtare dhe shërbyese Export-Import Kaçanik
Ndërmarrja Tregëtare "Kreis -Group "
Ndermarrja tregëtare private me shumicë dhe pakicë EXPORT-IMPORT LEONI Në Prishtinë
Ndermarrja Tregëtare Prodhuese " Inter-Eksport"
Ndërmarrja Tregtare " Royal"
Ndërmarrja tregtare dhe shërbyese Loki Prizren
Ndermarrja Tregtare Export - Import EGZONA
Ndermarrja tregtare FLORENTI Gjilan
Ndërmarrja tregtare LORAN Gjilan
Ndërmarrja tregtare LUMENITIm
Ndërmarrja tregtare MEDISTOMA-KOS Gjilan
Ndërmarrja Tregtare Private " Labela "
Ndërmarrja Tregtare Private " Sabi Impex"
Ndermarrja tregtare private me shumicë dhe pakicë MELISA-- KOMORAN
Ndërmarrja tregtare prodhuese me shumicë dhe pakicë export import TONI
Ndërmarrja Tregtare Prodhuse dhe Shërbyse " NUR & CO "
Ndërmarrja tregtare shedituese XONI
Ndërmarrja tregtare sherbyese MEDITERAN Greme - Ferizaj
Ndërmarrja Tregtare Transportuese " Toni - Comm "
Ndërmarrja tregtare,shërbyese,prodhuese Rahovecdhe transortuese Hasku 8 Zeiier export-import
Ndermarrje private KRENARI-CO
Ndermarrje Tregtare "Furkani"
Ndermarrje tregtare exp - imp KAJA
Ndërmarrje tregtare GRAMOS
Ndërmarrje tregtare private FANA
Ndermarrjr tregtare MBS
Ndërmnarrja tregtare me shumicë e pakicë dheExport-Import MEKANIZIMI Prishtinë
Nderrmarrja Tregtare Shërbyese EXP. - IMP.Shkodrani
Ndërrmarrje tregtare shërbyese export-import Kosmaqi
Nilos GmbH & Co. KG - Dega në Kosovë
NP,,Dreri"
NPT ,, Interas "
NPT,, Biat-Construction "
NPT,,Korab"
NSH ,, G. E "
NSH ,, Mani "
NSHT,, Dafina "
Nt feb com export import
NT,,Geni-Com"
NTP,, BFA "
NTP,, Drita Cosmetics "
NTP,, Laba Commerce "
NTP,, Toni "
NTSH ,, Agro -Vlera "
NTSH Dizajn,,Tili & Doni"
NTSH,, Gresa "
NTSH,,Limi"
NTSH,,Mali-Impex"
NTSH,,Natyra"
P P,,Deko"
P.P. " Ergo - Eko Com"
P.P. " Renoar "
P.P. " Royal - Trade "
P.P." Eurodan "
P.P.ZENIT PRISTINA LAPLJE SELO
P.T.P. " IVAN "
P.T.P. Talis Trade
P.T.P. ZOKI KOERC
P.T.P." Prom- Metal"
P.T.U.T. " SIN - PROM "
Preduzeee za proizvodnju promet i usluge Ravelin-komex Zubin Potok
Privatno Preduzeae " Galia "
Privatno preduzeae Kosmos
Privatno Trgovinsko Preduzeae " Ribar "
Privatno trgovinsko preduzeae Matia Komerc
Proizvodno,uslužno i trgovinsko pred.na vel.i malo 65 prod.O.D.Z.P.
Samostalna trgovinska radnja Matea Zubin Potok
Shitorja e pavarur tdregëtare Linda
Shoqëri me pergjegjsi te kufizuar për prodhim tregti dhe sherbime EURO 96
Trgovinsko Preduzece " EUROKOMERC "
Udruženo privatnika opštine Zubin Potok

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik