Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" K-EXTrade " L.L.C.
"Kameraj " Sh.p.k.
EMS SHIP SUPPLY (SPAIN )-PËRFAQËSIA NË KOSOVË
N.T. VBB - Alijaj
N.T.P. " Amish Presheva "
N.T.P. " L & L-S "
N.T.SH. " Classic Com "
" B.SH. GRUP " SH.P.K.
" Berisha " SH.P.K.
" EURO -ISO " SH.P.K.
" Europancolor " SH.P.K.
" SFERA GD " SH.P.K.
" TTC " SH.P.K.
" UNIO - EXIM " SH.P.K.
" Albertsol "
" Amre" Sh.p.k.
" As Trade " Sh.p.k.
" BULI TRADE " SH.P.K.
" CINI " SH.P.K. "
" Flori "SH.P.K.
" Frashëri "SH.P.K.
" Hysi Group " SH.P.K.
" Knauf " Sh.p.k.
" Oti -Com" Sh.p.k.
" Pisha " SH.P.K.
" Rita " Sh.P.K.
" Theranda -Cini " SH.P.K.
"GROUP NOYA di Antonio Noya & C."L.L.C.
"LESNA" SH.P.K.
,, FITO - PROJECT SH.P.K.
,, Lindab Kft " - Përfaqësia në Prishtinë "
,,Lika Group" Sh.p.k.
,,Loni Co"
,,Nderimi " Sh.p.k.
Agjent Tegtar Ibrahim Doçaj
Baftiu Transport -Përfaqësia
D.P.H.,,Blendi"
D.P.T. " BLEDI - KOM "
D.P.T. " Lesna & Ibraj "
D.P.T. "Meris Trade"
D.P.T. ,,Shala Parket "
D.P.T.,,Vllezërit"
D.P.Z. AUTO SERVIS " BLENDI "
D.P.Z. " DRENICA "
D.P.Z. " Bini -Plast "
D.P.Z. "Ardi"
D.P.Z. "Mendi"
D.T. " Niki - B "
D.T.,,Pagarusha-2000"
N,T,T,"Lur - Com"
N. SH. " REX - EXIM "
N.H.T.SH.P. "OK" Sh.p.k.
N.N.P. " PËRPARIMI "
N.N.T. " 11 MARSI "
N.N.T.P. " Lisi "
N.P. " GUNEY KT "
N.P. " Beqa i Vogël "
N.P. " Bujari "
N.P. " Es Çmërgimi "
N.P.Q.,,,Astrazupi"
N.P.SH. " Gurishta "
N.P.SH. " Immens "
N.P.SH. " PROFESIONAL PARKET "
N.P.SH. "Kumbimi "
N.P.SH.T.SH.P. " Ishtedim "
N.P.SH.T.SH.P. " Vatra - Turs "
N.P.T. " SVIRCA - SIJARINA "
N.P.T. " Isa Petrol " SH.P.K.
N.P.T. " 8 Vellezrit "
N.P.T. " AR - EN "
N.P.T. " Baci"
N.P.T. " Bacoli - Com "
N.P.T. " Dita"
N.P.T. " Hamza "
N.P.T. " Inter Continental"
N.P.T. " Intertrade Slatina "
N.P.T. " Javori "
N.P.T. " Jeta Commerce "
N.P.T. " Korabi "
N.P.T. " Llap - Com "
N.P.T. " Malësia Commerce
N.P.T. " Mermer Ilirija"
N.P.T. " Rama "
N.P.T. " Relax Line "
N.P.T. " Roni "
N.P.T. " Sarala "
N.P.T. " Tranzit "
N.P.T. " Ylli "
N.P.T. "Berisha"
N.P.T. "Mecini
N.P.T. "Radaci"
N.P.T. "Valdrini"
N.P.T. "Zrco"
N.P.T. ,,Menti
N.P.T. Graniti-Com
N.P.T." Drita AD "
N.P.T."LIKA TRANS"
N.P.T.,,Ardhmëria"
N.P.T.,,Haris"
N.P.T.,,Kostanica"
N.P.T.,,Logu"
N.P.T.,,MD Com"
N.P.T.SH. " Albena - Kom "
N.P.T.SH. " Getoari " Sh.p.k.
N.SH. " Ndërmjetësimi "
N.Sh.T.,,Murati Com"
N.T. " VALI - A.G. "
N.T. " EMINI "
N.T. " RRJETA "
N.T. " ENDRITI-G "
N.T. " Adonisi - D "
N.T. " Dardi Komerc "
N.T. " Fatoni Com "
N.T. " GËRGURI "
N.T. " Loki - Komerc " Sh.p.k.
N.T. " Malsia - A "
N.T. " Mermer Grek "
N.T. " Mleqani "
N.T. " Përparimi "
N.T. " Sali Trade "
N.T. "Vrrini Market"
N.T. P. " Maksi " Sh.p.k.
N.T." DRINI "
N.T." Kalisi Com "
N.T.,,Alfa"
N.T.,,Begi-BH"
N.T.,,Lisi - Com"
N.T.N KASA-COM
N.T.N. ,,Globi Kos "
N.T.N.,,Burimi - 2"
N.T.N.,,Fati"
N.T.N.,,V. Gashi Produkti Slopanel"
N.T.N.SH,, Daja Dinë" Sh.p.k.
N.T.N.T. " Tranzit - Kosova "
N.T.P "Beni Commerc"
N.T.P .,,Bibi - Comerc"
N.T.P. " Tafa "
N.T.P. " FAZLIU "
N.T.P. ARTI-COM
N.T.P. VALCOM
N.T.P. " BAFK "
N.T.P. " EUROKOP - PLAST "
N.T.P. " FITORJA "
N.T.P. " Graniti "
N.T.P. " HOTI - N "
N.T.P. " ILIRI "
N.T.P. " MOLIKA "
N.T.P. " PAJTIMI "
N.T.P. " Devolli "
N.T.P. " ILIRIA "
N.T.P. " Kaloshi Commerce "
N.T.P. " Riadi "
N.T.P. " Simoni "
N.T.P. " TUKI-K "
N.T.P. " Ura "
N.T.P. " Arhal "
N.T.P. " Atlantiku "
N.T.P. " Aurora "
N.T.P. " Bem "
N.T.P. " BERISHA COM "
N.T.P. " Blini "
N.T.P. " BUBLI- COM. "
N.T.P. " Buli Com "
N.T.P. " BURIMI "
N.T.P. " Dijamant "
N.T.P. " Dromodoli Comerc "
N.T.P. " Emona - Marketing "
N.T.P. " Ero - Dema "
N.T.P. " Florjani "
N.T.P. " Gjeoinzhenjering "
N.T.P. " Grafix "
N.T.P. " Jeff "
N.T.P. " Lena "
N.T.P. " Limani Commerc "
N.T.P. " Lirimi "
N.T.P. " Lona "
N.T.P. " Loni "
N.T.P. " Luks "
N.T.P. " Maka -Trans "
N.T.P. " Mali Comerce "
N.T.P. " Niti "
N.T.P. " SHAMPION "
N.T.P. " Sigma "
N.T.P. " Univerzal "
N.T.P. " Vëllezërit Uça "
N.T.P. " Vera"
N.T.P. " Xhelo Comerc "
N.T.P. "Irsia Cos "
N.T.P. "Lenita "
N.T.P. "Qendresa"
N.T.P. "Zemi "
N.T.P. ,, A - LAP 2
N.T.P. ,,Holidey"
N.T.P." Pajtimi"
N.T.P." SHKENDIA - R "
N.T.P." Vllezrit Neziraj"
N.T.P."Liberta"
N.T.P."SNABI"
N.T.P."Viktoria"
N.T.P."Zojzi"
N.T.P.,, Avali"
N.T.P.,, Euro -Trend"
N.T.P.,,Alfa"
N.T.P.,,Berisha"
N.T.P.,,Besniku"
N.T.P.,,Burimi"
N.T.P.,,Dardania-Bukosh"
N.T.P.,,Kolgeci"
N.T.P.,,Vllezërit Mazreku"
N.T.P.N. "Ardi"
N.T.P.SH. " Arbana "
N.T.P.SH. " Euro Com "
N.T.P.SH.P. " F . Shala "
N.T.SH. Learti
N.T.SH. " ADORA "
N.T.SH. " DONI & JONI "
N.T.SH. " NDERIMI "
N.T.SH. " BAJRA "
N.T.Sh. " Aga Com "
N.T.Sh. " Argjenti "
N.T.SH. " Baff Com "
N.T.SH. " Baff -Gold "
N.T.Sh. " Ben-Art "
N.T.SH. " Benders - KO "
N.T.SH. " Besa-Comerc "
N.T.SH. " ENISA - AM "
N.T.Sh. " Enisi-Com "
N.T.Sh. " Hakija Com "
N.T.SH. " Haliti "
N.T.SH. " JM COM "
N.T.SH. " Linda 2000 "
N.T.SH. " Mendi - M "
N.T.SH. " Tic Tac Service & Supply "
N.T.SH. " TURKOS-SO "
N.T.SH. " Vetoni Com "
N.T.SH. "Agro-Design"
N.T.SH. "Fati Qendresë"
N.T.SH. "Xhati"
N.T.Sh. ,,Blerimi"
N.T.SH. KRASNIQI-Z
N.T.SH." Kosova e Lirë"
N.T.SH." Oferta " Sh.p.k.
N.T.Sh.,,Albes"
N.T.Sh.,,Goni "
N.T.Sh.,,Kloroflooring" Sh.p.k.
N.T.Sh.,,Malisheva -2000"
N.T.Sh.,,Ndërtimi"
N.T.Sh.,,Trea Bussiness"
N.T.SH.,,TREND"
N.T.SH.P. " Lumi -3 "
N.T.SH.P. " Union - SH.I
N.T.SH.SH. "Flamuri"
N.T.T. " AGIMI - AFRIMI "
N.T.T. " Argjendi"
N.T.T. " Bytyqi "
N.T.T. " Kushtrimi "
N.T.T. " Marmoran "
N.T.T. " Optima "
N.T.T.,,Besniku"
N.T.T.,,Luli"
Ndermarja për tregti turizem dhe sherbime Unikat export - import
Ndërmarja private tregtare AGONI
Ndermarja private tregtare me shumicë dhe pak.Ex.Import Libur
Ndermarja Prodhuse Sherbyese dhe Tregtare ADRIA-INPEKS
Ndërmarja tregtare private exp-imp NORCOM
Ndërmarja tregtare private Te Aldi
Ndërmarja tregtare transportuese exp.imp. DRITON COMMERCE
Ndërmarrja ndërtimore tregëtare hoteljere ALTINI Banje
Ndërmarrja ndërtimore tregtare prodhuese me shumicë dhe pakicë,Bida Shkarashnik
Ndërmarrja ndërtimore tregtgare ARMEND
Ndërmarrja për material ndërtimorë XHULIANO
Ndermarrja per prodhim tregti dhe sherbime RINA Prishtinë shpk
Ndërmarrja për tregti të brendshme dhe të jashtme Mimoza
Ndermarrja priv.treg.Ndertim.Exp.-Imp.Euro Com
Ndermarrja private Mirdita Export-Import
Ndermarrja private prodhuese,sherbyese tregëtare,HOT-INTERNATIONAL EXP-IMP
Ndërmarrja private t regtare sherbyese KAMBERI Export-Import
Ndërmarrja Private Tregtare " Metcoom"
Ndërmarrja Private Tregtare "Fidani Trade"
Ndërmarrja Private Tregtare "Skenda "
Ndermarrja private tregtare DRITA-KOMERCC me seli në Sllatinë të Ep.
Ndërmarrja private tregtare exp.imp. NEXHI
Ndërmarrja private tregtare ndërtimore ART COM Export-Import
Ndërmarrja Private Tregtare Ndërtimore Shërbyese "Aragonit 2"
Ndermarrja private tregtare qarkulluse me shumicë dhe pakicë Export Import Anallapi
Ndermarrja private,prodhuese sherbyese dhe tregëtare,MIGAL-2 EXPORT-IMPORT
Ndërmarrja prodhuese e tregtare Florimi
Ndërmarrja prodhuese qarkulluese sherbyese EGLORIT me përgjegjësi të kufizuar
Ndermarrja prodhuese qarkulluese sherbyyese ALBATROS-EXIMPORT
Ndermarrja prodhuese tergtare MALOKU me shumice dhe pakice Export Import
Ndërmarrja prodhuese transortuese tregtare me shumicë dhe pakicë export import
Ndërmarrja prodhuese transportuese tregtare me shuicë dhe pakicë Export-Import ARDI-J
Ndermarrja prodhuese tregtare dhe sherbyese Wineri Deçan
Ndërmarrja prodhuese tregtare hotelieresherbyese shpedituese VIKI SHPED
Ndermarrja prodhuese tretare sherbyese ARGOSA
Ndermarrja Prodhuse Transportuse Tregtare Me Shumicë Dhe Pakicë Export Import
Ndërmarrja prodhuse tregtare sherbyse me shumicë dhe pakicë export import ARTI TRADE
Ndërmarrja tddregtare me shumicë e pakicë Dugagjini-Comercë Livoqi Ultë
Ndermarrja tregëtare export - import Adriani
Ndermarrja tregëtare export - import Lukmani
Ndërmarrja Tregëtare Ndërtimore Hoteliere Shërbyese Transportuese " Bimi"
Ndermarrja tregëtare private KOSOVA -IM EXPORT-IMPORT
Ndërmarrja tregëtare private me shumicë dhe pakicë Agroni Burojë
Ndermarrja Tregëtare Prodhuese " Inter-Eksport"
Ndermarrja tregëtare prodhuese ARLINDI Mirushë
Ndërmarrja tregetare prodhuese me shumice dhe pakice Rina Junik
Ndërmarrja tregtare - sherbyese me shumicë e pakicë, Export-Import FATI
Ndërmarrja Tregtare " Germa "
Ndërmarrja Tregtare " Kani "
Ndërmarrja Tregtare " Kemi"
Ndërmarrja Tregtare ,,Rino-Company"
Ndërmarrja Tregtare ,,Ternoali"
Ndërmarrja Tregtare -Burim Foniqi
Ndermarrja tregtare DEMA-IMPEX
Ndërmarrja tregtare dhe shërbyese Çlirimi Export import Prizren
Ndërmarrja tregtare Export-Import Mali
Ndërmarrja tregtare FATRIMI-IMPEX
Ndërmarrja Tregtare ITC -KOSOVA
Ndermarrja tregtare me shumic e pakic exp. - imp. Gold Com
Ndermarrja tregtare me shumic e pakice exp. Imp. Besa Com
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë Export-Import TAFA-L
Ndermarrja tregtare me shumicë dhe pakice Komani Kline
Ndermarrja tregtare me shumicë e pakice exp.- imp. Meti Com
Ndermarrja Tregtare me Shumice e Pakice Export-Import Drita Com
Ndermarrja tregtare me shumicë e pakicë export-import Liburnia commerce
Ndermarrja tregtare me shumicë e pakicë Zogu comerc
NDERMARRJA TREGTARE NDERTIMORE GIPA COMERC
Ndërmarrja Tregtare Private " Daci - Company"
Ndërmarrja Tregtare Private " Pireva
Ndërmarrja Tregtare Private " Rioni - Com "
Ndërmarrja Tregtare Private "Sadiku-Commerce "
Ndërmarrja tregtare private ENDRITI me shumic e pakic exp-imp Bardhi i Madhë
Ndermarrja tregtare private Labinoti C
Ndërmarrja tregtare private LINDI
Ndërmarrja tregtare private me shumicë dhe pakicë export import Vjosa
Ndermarrja tregtare private me shumicë e pakicë export-import Kosova e lirë Sllatinë e Madhe
Ndermarrja tregtare private ndirtimore LABI
Ndërmarrja tregtare private prodhuese shërbyese MALSIA-1 Viti
Ndërmarrja tregtare private prodhuese Vullneti
Ndërmarrja Tregtare Private Shërbyese "Aragonit "
Ndërmarrja tregtare private transportuese,shrbyese export-import BESA TRANS
Ndërmarrja tregtare private Vesa
Ndërmarrja tregtare private WHITE - STAR
Ndermarrja tregtare private ZUKA
Ndërmarrja Tregtare Private" Vëllëzërit Hoti"
Ndërmarrja Tregtare Prodhu. " Deni Commerc "
Ndërmarrja tregtare prodhuese dhe shërbyese Stina
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese e Shërbyese ,,Ukë Izlamaj"
Ndërmarrja tregtare prodhuese e sherbyese Zenunaj Trade Gremnik
Ndërmarrja tregtare prodhuese private BESELICA Podujevë
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese Shërbyese " Haliti "
Ndërmarrja tregtare prodhuese shërbyese Fitorja Malishevë
Ndërmarrja tregtare prodhuese shërbyese hoteliere ndërtimore Sali comerc Export Import
Ndërmarrja tregtare prodhuese sherbyese private MILENIUMI TORINË
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese "Vebia Commerc "
Ndermarrja tregtare sherbyese Lindi exp. - Imp.
Ndërmarrja tregtare sherbyese me shumicë dhe pakicë,, export-import LINDIANA
Ndërmarrja tregtare sherbyese me shumicë e pakicë Export-Import LULI COM
Ndërmarrja tregtare sherbyese me shumicë e pakicë,export-import Union
Ndërmarrja Tregtare Transportuese " Fetrans"
Ndërmarrja tregtare transportuese GIMI
Ndermarrja Tregtare Transportuese Sherbyese ARBËRIA
Ndërmarrja tregtare transportuese VALI COMMERCE
Ndërmarrja tregtare treans.sherbyese dhe exp-imp. Durimi Reshtan
Ndërmarrja tregtare Valmiri
Ndërmarrja tregtare zejtare private me pakicë dhe shumicë KALAJA Kaçanik
Ndërmarrja tregtare, sherbyese me shumicë e pakicë Export-Import BENI COM
Ndërmarrja tregtare, transportuese dhe sherbyese Export-Import AGIMI
Ndërmarrja tregtare, transportuese shërbyese Bani Export - Import
Ndërmarrja tregtareexport-import ATRAKTIV
Ndermarrje ndertimore prodhuese tregëtare me shumicë dhe pakicë EXP-IMP LENDI
Ndermarrjë private Tregtare export import RAMOCI Podujevë
Ndërmarrje Prodhuese Ndërtimore Tregtare " Xhafi
Ndërmarrje Tregëtare Ndërtimore Liza - Com
Ndermarrje tregtare e pavaarur GËRMOVA COMERC
Ndërmarrje tregtare me shumicë dhe pakicë export-import Bujupi
Ndërmarrje tregtare me shumicë dhe pakicë Kosovarja Gllogofc
Ndërmarrje tregtare me shumicë e pakicë Export-Import Homed International
Ndërmarrje tregtare shërbyese prodhuese VIZIONI Prishtinë
Ndërrm.për prodh.shërb.e treg.me shum.e pak.export-import FITIMI Gjilan Rr.Kadri Zeka nr. 74
Ndërrmarrja PrivateTregtare dhe Transportuese "Asmi"
Nita Commerce
NNT,, Ing-Projekt "
NPSH,, Luma Trans "
NPT,, Jablanica "
NPT,,CMCK-Niti"
NT,,Cimi-Commerc "
NT,,Toni Commerce "
NT,,Zena Comerc"
NTH,,Bih -Treg "
NTH,,Toni-Flor"
NTP ,, Solid "
NTP DONI Dumnicë Podujev
NTP,, Aida "
NTP,, Begaj-Comerc "
NTP,, Ceci "
NTP,, Nita "
NTP,, Pepi "
NTP,,AgroUlpi"
NTP,,Avi Com "
NTP,,Llapusha "
NTP,,Osmani"
NTP,,Rinori"
NTSH,, Ylli Robicon "
P.P.T. " Nikola "
P.T.P. " Trgovel "
Preduzece za proizvodnju i promet i usluge i Export-Import MILKOS Zvecan
Preduzece za transport trgovinu i usluge exp.imp. Eko
Privatno Trgovinsko Gracevinsko Preduzeçe MEGA Trade Company
PTUP,,Aurora"
Samostalna Trgovinska Radnja " Zemanica"
Stambena zadruga PROGRES
Trgovinsko Preduzeae Dragoljub Dakia
Trgovinsko Transportno Preduzeae Na Veliko ,,Balcanica
UNI - TRADE Sh.p.k.
Z.Z.,,Zadrugar"

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik