Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

N.T.P. "Aneta -A "
" GRM IMPEX " d.o.o.
" ITKOS " SH.P.K.
IBH " Internacional " SH.P.K.
N.SH.T. " Marketingu "
Pro-Ex Company Sh.P.K.
" BAMB" Sh.p.k.
" Cairo -Trade " SH.P.K.
" Jon " Sh.p.k.
" Kasiçi "
" Nal - Company " SH.P.K.
" PROGRES - LH " Sh.p.k.
" TRI MUSKETARA " O.D.
"Jetcom" SH.P.K.
"Medina-Ex" Sh.p.k.
"Uka" Sh.p.k.
,,M - Import" D.O.O.
,,Veneto Invest"
,,West Trade" SH.P.K.
B.B. " Fidanishtja "
D.P.H " Te Naseri "
D.P.H. " Ardi - EM "
D.P.P "B&D Plast"
D.P.T. " RONI "
D.P.T. "Heta
D.P.T. ,, Kastrati "
D.P.T. ,,Shampion -1"
D.P.T. Mishtore " Zami "
D.P.T." Agrokultura"
D.P.T."Eta Commerce"
D.P.T.,, Valdrini "
D.P.T.,,Ardita"
Deoniëko drustvo u mesovitoj svojini zemljoradnicka zadruga
DPT ,,Isa Oki "
DPT,, Elbasani "
Drustvo Ogranicene odgovornosti Kombeks Zvecan
Dyqan i Pavarur Tregtar " Toni"
Dyqan i Pavarur Tregtar RIPCORD Prijlep
Dyqani i pamvarur tregtar ANTONELLA
Dyqani i pavarur tregtar DARDAN STIL
EURO- TRADE Ndermarrje tregëtare sherbyese EXPORT-IMPORT Prishtinë
GIS---KOS
Kavea Group Ndërmarrje treg.sherb.dhe prodh.Ex.Imp.
Kooperativa Bujqësore Blegtoria 2005
Koperativa bujqesore BUJKU
Koperativa bujqësore me shumicëe pakicë export import Toni
Meridian Corporation Sh.p.k.
Miniferma ,,Nota"
N.B.P.,,Vesa"
N.N.P.T. " Vatra "
N.N.T. " Ble - Dar "
N.P. " GJOKA "
N.P. " Omega "
N.P.N. " Seadi "
N.P.N.T.,,Incomerc"
N.P.P. " Bond Milk"
N.P.SH. " Beni "
N.P.SH. " Europa 92 "
N.P.SH."GA-SK"
N.P.T" Toriton"
N.P.T. " Fasy "
N.P.T. " DENB "
N.P.T. " Drita Commerce "
N.P.T. " Euro 1 "
N.P.T. " Iliria "
N.P.T. " Toli "
N.P.T. " Trimi "
N.P.T. " Wom "
N.P.T. "Fati- Com"
N.P.T. "Ge-Com"
N.P.T. BELI COMMERCE FSH.LLUGA Lipjan
N.P.T. Interbes-Com"
N.P.T."Qosa-Compani"
N.P.T.,,Kosova"
N.P.T.,,Meka - Trade"
N.P.T.,,Xhafa"
N.SH.P." Finantz "
N.T. " ENDI MARKET "
N.T. " N Rrafsh "
N.T. " Burimi Holiding "
N.T. " Haklaj "
N.T. " Meli - S "
N.T. " Qendresa "
N.T. " TIME COMERC "
N.T. " Valoni "
N.T.,,Orion"
N.T.,,Veli-AG"
N.T.P,,Aginas"
N.T.P,,Isma"
N.T.P. " DONA "
N.T.P. " Nushi "
N.T.P. " EUROKOP - PLAST "
N.T.P. " Euro - Co "
N.T.P. " Kiki -Shop "
N.T.P. " Xhati "
N.T.P. " QENDRESA - R "
N.T.P. " Adateks "
N.T.P. " Agro Trade "
N.T.P. " AGROPHARM "
N.T.P. " Agrum - Comerc"
N.T.P. " Apollonija"
N.T.P. " Butrinti "
N.T.P. " DEMETRIOUS AGRINOMIKOS PARTNERS "
N.T.P. " Eleganza Italiana "
N.T.P. " Eni "
N.T.P. " Enisi "
N.T.P. " Fiti Comerc "
N.T.P. " Flamuri Market "
N.T.P. " Flora "
N.T.P. " Inter - Com "
N.T.P. " Jetoni "
N.T.P. " Miroci - Reiesen "
N.T.P. " N. KOKAJ "
N.T.P. " Niti -Com"
N.T.P. " Raçi "
N.T.P. " Standard Commerc "
N.T.P. " Uka Comerc "
N.T.P. " Valeoni "
N.T.P. " Vatovci - Commerce "
N.T.P. "Bashkimi"
N.T.P. "Eko Kom"
N.T.P. "Olluri Com "
N.T.P. ,, Ela "
N.T.P. ,,Famas"
N.T.P. ,,Set Commerc"
N.T.P. Anita
N.T.P. P. " Bashkimi"
N.T.P." Artaard "
N.T.P."Agro-Iliria"
N.T.P."Ardiani"
N.T.P."ERZENI"
N.T.P.,,Apetit"
N.T.P.,,Drena"
N.T.P.,,Euro-2000"
N.T.P.,,Hoti Commerce"
N.T.P.,,Leonida"
N.T.P.,,Migros"
N.T.P.,,Trimi-TK"
N.T.P.,,Victoria -HL"
N.T.P.SH. " RAMA "
N.T.Q. " AL - IMPEX "
N.T.SH. " Fati -1 "
N.T.SH. " Labi Comerc "
N.T.SH. " A.V-Preventiva "
N.T.SH. " Bujqësia "
N.T.SH. " Doni "
N.T.SH. " Hazyri - Company "
N.T.SH. " Leutrimi"
N.T.SH. " LIR-AL "
N.T.SH. " METI 1 "
N.T.SH. " Necom "
N.T.SH. " Valby Oil "
N.T.SH. "Ardi- J"
N.T.SH. "Dija"
N.T.SH. "Tropikana-SZ"
N.T.SH. Agro - Internacional "
N.T.SH." Kosovo EU trade "
N.T.SH.,,Balli Reisen"
N.T.SH.,,Katër Llullat"
Ndëermarrje tregtare sherbyese Export-Import
Ndermarja afariste EJONA
Ndërmarja Private ,,Dituria"
Ndermarja private treg.Export-Import Delta Trade
Ndërmarja tregtare private Lirija
Ndermarja tregtare prodh.Export-Import Xheti Malishev
Ndermarja tregtare sherbyese me shumicë dhe pakicë Qendresa Kamenicë
Ndërmarre tregtare private BIONA
Ndërmarrja jtregtare shërbyese private EUROKOS
Ndërmarrja për tregti prodhim dhe shërbime Export Import Feniks
Ndërmarrja private per prodhim sherbime dhe tregti EPA Export Import Prishtinë
Ndërmarrja private për prodhim tregti marketing konsallting dhe shërbime
Ndërmarrja private tegtare sherbyese XENI
Ndërmarrja private treg.me shumicë e pakicë EUROCOMM
Ndërmarrja Private Tregtare " Fjolla Impex"
Ndermarrja private tregtare PAN ADRIATIK
Ndërmarrja Prodhuese Tregëtare " Mikras"
Ndërmarrja prodhuese tregtare dhe shërbyese TORI COMMERCE
Ndermarrja Prodhuese Tregtare Hoteljere BELO BAT
Ndërmarrja shërbyese private Agrodrinia Ratkoc KK Rahovec
Ndërmarrja tregëtare private HERTICA Podujevë
Ndërmarrja tregëtare private më shumicë dhe pakicë Meti Gllogovc
Ndërmarrja tregtare "Fatbardhi"
Ndërmarrja Tregtare ,,Roni"
Ndermarrja tregtare Arburimi Strelic i Eperm
Ndermarrja tregtare BURIMI export-import
Ndërmarrja tregtare irim Ujmir
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë export import Dekor
NDËRMARRJA TREGTARE ME SHUMICË DHE PAKICË FEME PRISHTINË
Ndërmarrja Tregtare me Shumicë e Pakicë
Ndermarrja tregtare ndërtimore hoteliere bujqesore HANA PRISHTINË
Ndërmarrja Tregtare Private ,,Banana"
Ndërmarrja Tregtare Private Atlantida Lipjan
Ndermarrja tregtare private Butrint
Ndermarrja tregtare private DM- international-Prishtinë
Ndermarrja tregtare private intercom Prishtinë
Ndermarrja tregtare private Jashari export import
Ndermarrja tregtare private me shumice e pakice Pranvera
Ndërmarrja Tregtare Private Nderi
Ndermarrja tregtare private prodhuese sherbyese export-import FLAKRON
Ndermarrja tregtare private prodhuese sherbyese export-import LABINOTI Komoran, Gllogovc
Ndërmarrja tregtare private prodhuse sshërbyese export - import Labi Comerc
Ndërmarrja Tregtare Private Shërbyese " Kalina "
Ndermarrja tregtare private Syri-com
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese "Nuri Comerc"
Ndërmarrja tregtare prodhuese ABM Prishtinë
Ndermarrja tregtare prodhuese export import Shkelqimi Gllogovc
Ndermarrja tregtare prodhuese export-import PROARS
NDERMARRJA TREGTARE PRODHUESE SHERBYESE PRIVATE INTER TOPLIQAN LIPJAN
Ndermarrja tregtare prodhuese Yje-exim
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese ,,Necom"
Ndërmarrja tregtare sherbyese export import-Klinë
Ndërmarrja tregtare sherbyese me shumicë dhe pakicë QENDRESA Kamewnicë
Ndermarrja tregtare sherbyese prodhuese " Zhitia Impex "
Ndermarrja tregtare shërbyese Ribegg
Ndërmarrja Tregtare ShërbyeseI "Liri & Arti "
Ndërmarrja tregtare,prodhuese shërbyese TMAVA Llugaxhi Lipjan
Ndërmarrje prodhuese,tregtare shërbyese dhe exp-imp EUREKA
Ndërmarrje tregëtare prodhuese
Ndërmarrje tregëtare sherbyese,Export-Import VULLKANI
Ndërmarrje Tregtare Private ,,Qëndrimi"
Ndërmarrje tregtare prodhuese
Ndërmarrje Tregtare Prodhuese " Braun- Swis"
Ndermarrje tregtare prodhuese sherbyese BOSS EXPORT -IMPORT PRIZREN
Nërmarrja Tregtare "Angel "
NP,, Agro - Perani "
NTP ,, Ballkan Inter "
NTP ,, Kastrati "
NTP,, Item -Trade "
NTP,,Libertas"
Organizata prodhuese shërbyese tregtare export import EURO-UNO
Ortaeko društvo Džems-Komerc Leposavia
P.P. " Adut "
P.P. " Laser "
P.P. " MAJA "
P.P. "Jutro"
P.P." Vukia P.O. "
P.P.P.U. " Ema "
P.T.P. " DJEJ "
P.T.U.P. " Riv "
PP,, Stevan "
Preduzeae za proizvodnju trgovinu i usuge D.O.O. SNW Meteor CO
Preduzece za proizvodnju trgovinu i usluge-Export-Import Vidovdan-Doljane
Privatno Preduzeae " Oštro Koplje "
Privatno Preduzeae "Familly Commerce"
Privatno Preduzeae"Ibar"
Privatno Preduzeee ,,Bulkovina"
Privatno Trgovinsko Preduzeae Sr?an Komerc Koretište Gnjilane
Proizvodno Trgovinsko Uslužno Preduzeae "Santa Lucija"
T.P. "Ag"
Tregu i baktive dhe i drrasave PAÇARIZI
Trgovina " ?ole "
Trgovina "Zaro"
Trio Co SH.p.k.
Zemljoradnicka zadruga 1 Maj Stanisor

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik