Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

"AKEL ALUMINYUM SANAY VE TICARET" A.S-KOSOVO BRANCH
D.P.Z. " Titaniku "
N.T.Sh. " Rrustaj-Gipser "
" Korniza Design " SH.P.K.
"PRO DEKOR" SH.P.K.
D.P. Xhamprerës " TINI "
D.P. ,, GLASS COM
D.P.SH. " Ela Moleraj "
D.P.SH. " KANINA "
D.P.SH. " Poly - Glass"
D.P.SH. " Te Raifi "
D.P.Sh.,,Termoxham"
D.P.Z " Goblen-Bz "
D.P.Z "Dreni"
D.P.Z. " LETA "
D.P.Z. " Shema "
D.P.Z. " Flori "
D.P.Z. " KRISTAL "
D.P.Z. " B&M "
D.P.Z. " Coli "
D.P.Z. " Dekorim - G "
D.P.Z. " Diamant "
D.P.Z. " Diamant "
D.P.Z. " Diamant "
D.P.Z. " Dijamant "
D.P.Z. " Diyamant "
D.P.Z. " Drita BD "
D.P.Z. " Druri "
D.P.Z. " Goblen - B "
D.P.Z. " Goblen-Glass "
D.P.Z. " Gresa "
D.P.Z. " Jehona "
D.P.Z. " Jupolli
D.P.Z. " Korniza "
D.P.Z. " Korniza "
D.P.Z. " Kristal "
D.P.Z. " KRISTAL MGJ "
D.P.Z. " Kristali "
D.P.Z. " Mala - T "
D.P.Z. " Nori "
D.P.Z. " Pikorja "
D.P.Z. " Qelqi "
D.P.Z. " Termopan "
D.P.Z. " Univerzal - F "
D.P.Z. " Xhaferi "
D.P.Z. "Besi - Plast"
D.P.Z. "Cali"
D.P.Z. "Cani"
D.P.Z. "Diamant"
D.P.Z. "Diamanti"
D.P.Z. "Dijamant"
D.P.Z. "Goblen"
D.P.Z. "Gobleni"
D.P.Z. "Kristal"
D.P.Z. "Kristal"
D.P.Z. "Lazi"
D.P.Z. "Te Hamdiu"
D.P.Z. ,,Ardian"
D.P.Z. Qelqprerës "Luli "
D.P.Z. Xhamprerës " Enko "
D.P.Z. Xhamprerës " Gjani"
D.P.Z. Xhamprerës " Mulaj "
D.P.Z. Xhamprerës FLLOTI Skenderaj
D.P.Z." Dreni-1"
D.P.Z." Harisi"
D.P.Z." Yildiz-Cam "
D.P.Z."Diamanti"
D.P.Z.,, Atelie Art"
D.P.Z.,,Agoni"
D.P.Z.,,Arti"
D.P.Z.,,Ibo"
D.P.Z.,,Kristal"
D.P.Z.,,Kristal"
D.P.Z.,,Kristal"
D.P.Z.,,Kristali"
D.P.Z.,,Musa"
D.P.Z.,,Xhamprerës - 1 "
D.P.Z.,,Xhamprerës 2"
D.T.SH. " FATONI "
D.Z. " Xhamprerës Blondel "
DPZ,, Kristal "
DPZ,, Qaza "
DPZ,,Briliant"
DPZ,,Yildiz" Xhamprerës
Dyçan i pavarur zejtar Albani
Dyqan i Pavarur Zejtar " Fllot"
Dyqan i pavarur zejtar BURIM QERIMI LIPJAN
Dyqan I Pavarur Zejtar DIAMANT
Dyqan i pavarur zejtar GOBLENI Shalë Lipjan
Dyqan i pavarur zejtar UNIKAT
Dyqan i Pavarur Zejtar Xhamprerës " Korniza 2 ,,
Dyqan i Pavarur Zejtar Xhamprerës ,,Korniza"
Dyqan i pavarur zejtar XHAMPRERËS FATLINDA Magurë - Lipjan
Dyqan i pavarur zejtar Xhamprerës te Skenda
Dyqan i Pavarur Zejtar Xhamprerës,,TALI"
Dyqan i Pavarur Zejtar Xhampres " Kristal "
Dyqan i pavarur zejtar xhampres GENCI
Dyqan i pavarur zejtar xhampres M-K- Krasniqi
Dyqan zejtar privat xhampres TE HAJZERI Gllogoc
Dyqani i pamarur shërbyese -tregtar Alkofaks
Dyqani i pamvarur zejtar - xhamprerës KRISTAL I- II
Dyqani i Pamvarur Zejtar Xhamprerës " BILUR "
Dyqani i pamvarur zejtar XHampres FLOT
Dyqani i pamvarur zejtar XONI Lipjan
Dyqani i pavarur shërbyes xhampres EUROXHAM Gjakovë
Dyqani i Pavarur Shërbyes Zejtar " Visar - T "
Dyqani i Pavarur Tregtar Zejtar " Genti"
Dyqani i Pavarur Zejtar " Vazi "
Dyqani i pavarur zejtar Moleraj KABASHI
Dyqani i pavarur zejtar sherbyes DRITARJA Gadime e Ultë
Dyqani i pavarur zejtar sherbyes Viona - Diamant
Dyqani i pavarur zejtar Tuçi
Dyqani i pavarur zejtar xhamëprerës KRISTALI
Dyqani i pavarur zejtar xhampres KRISTAL-G
Dyqani i pavrur zejtar Nuansa Dekor ES SELAM
Dyqani i pvarur zejtar Goblen
Dyqani Tregtar Burimi Kijevë
Dyqani zejtar Xhamprerës KRISTAL Kijevë
Dzqani i pamvarur zejtar xhampreres Elmas
N.N. Aves Glas
N.N. "Ardhmëria Color"
N.N. "Dekor
N.N. "Graniti"
N.N. ,,EVA"
N.N.SH. " RISI - DEKOR "
N.N.SH. " Biluri "
N.N.SH. " Inter Color "
N.N.T. " Mitrotex "
N.P. " Gama Engenering"
N.P.N. " 7 VËLLEZËRIT DEMA "
N.P.N. " Ardiani -H "
N.P.SH. " Gold Fasader "
N.P.SH. " BEN - ARS "
N.P.SH. " Te Arbri "
N.P.SH. " Xhamprerës Sojeva "
N.P.SH. "Pobesh"
N.P.Sh. Xhampres " Grezda "
N.P.T. " TONI - COM "
N.P.T. " Dekorimi "
N.P.T. " NORI - SH "
N.SH. " V.HALILI
N.SH. " DND "
N.SH. " Përparim "
N.Sh.,,Paintoures"
N.Sh.,,Sefki"
N.SH.T. " Flot "
N.SH.T. " Termokom"
N.SH.T. "Teuta"
N.SH.T." Shemi Glass "
N.T.,,Atdhetari"
N.T.P. " Jupolli - Glass "
N.T.P. " KORNIZA - DESIGN "
N.T.P. " Beka "
N.T.P. " Kosovarja "
N.T.P. " TONI - FE "
N.T.P. " Vllezërit Zhegrova "
N.T.P." GIPS-MOLER-ADNANI "
N.T.P."FLOT"
N.T.P.,,Bedrolli"
N.T.P.,,Intercomm"
N.T.SH. " DINA - T "
N.T.SH. " Ardi "
N.T.SH. " Ngjyrosës Feridi "
N.T.SH. " RE - ARD "
N.T.SH. " TERMO GLASS "
Ndërm.Shërb.dhe zejt.Ceti Xhampres Rahovec
Ndërmarrja Ndërtimore " 6 Vellëzrit Cubaj "
Ndërmarrja ndertimore Besniku
Ndermarrja ndertimore private COLOR
Ndermarrja Ndërtimore Private Diki
Ndërmarrja ndërtimore tregtare private Bau-Art
Ndermarrja për prodhim tregti shërbime dhe export-import FINETTI
Ndërmarrja Private " Jezerci "
Ndërmarrja Private Ndërtimore KURTOLLI
Ndërmarrja private ndertimore sherbyese dhe transportuese me shumicë dhe apakicë export- import JIM
Ndermarrja sherbyese moler Maister
Ndermarrja Sherbyese Ndertimore Tregtare YLLI - 1
Ndermarrja sherbyese Nuhi
Ndërmarrja tredgtare ndërtimore Top-Color
Ndermarrja tregtare-sherbyese -private CADI COMMERC Gadime e Ultë-Lipjan
Ndermarrje private për kryerjen e punëve ndërtimore në enterier GUFI Prishtinë
NNSH ,, Oja "
NNT,, Alkom "
NNT,,Ejupi BRBA"
NTP,,Elshani-BM"
NTSH,,Rinori"
P.P.U. " A & S & A "
P.P.Z. "Dyli"
P.P.Z. "Natyra"
P.P.Z. "Vllëzërit Abdyli"
P.P.Z.,,Kitka"
PP,, Ent - Ex "
Puntoria e pavarur zejtare VITRAZHI
Puntorija e pavarur zejtare xhampres labi në Ferizaj
S.Z.R. " MGM "
S.Z.R. " Staklorezac "
Samostalna Radnja " XXL "
Samostalna zanatska trgovinska radnja Prizma
STAKLOREZAÇKA ZANATSKA RAKNJA SEKI PRIZREN
V.P.SH. " Tetova "
Veprimtari e pavarur zejtare Ideali
Veprimtari e pavarur zejtare MENSCH - AG GIPSER
Veprimtari e pavarur zejtare për ngjyrosje (moleraj)
Veprimtaria e Pavarur Xhamprerës " Samia"
Veprimtaria e pavarur zejtare moler BEKA
Xhamprerës "Arditi"
Xhampres E&E BA

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik