Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Jeta e Re " Sh.p.k.
" PRO - MONT " SH.P.K.
N.N. " Nivelizimi "
N.SH. "LLALLA"
" SHALA IZOLIMI " SH.P.K.
" Arda Rei " Sh.p.k.
" Loni " Sh.p.k.
" Sintek " DOO- Pretstavništvo Kosovo
"IZO-SYSTEM" Sh.p.k.
"IZO-TEX" Sh.p.k.
,, H.A.B. " Sh.p.k.
,, N & K Lleshi " Sh.p.k.
,,JV Berisha & Partners" Sh.p.k.
Avokat Misin Frangu
D.P.SH. " Izo - Shala "
D.P.SH. " Xhakolemi "
D.P.SH. "Afro Com"
D.P.Z. " Arpunues-Alisa "
D.P.Z. " IZOLATORI "
D.P.Z. " Izolimi "
D.P.Z. " Izolimi A.I.K. "
D.SH. " IZOLIMI "
Elektroinstalues Ndriçimi Lebushe
G.P.P. " M B M "
G.U.P. "Dekor"
Kompanija Ndërtimore Hidro & Termo Izolimi
KOSOVOISOLAMENTO di BERISHA HABIB - Përfaqësia në Prishtinë
N.H.I.,,Hidroizolatori"
N.N. " ER-DITI "
N.N. " ARIGONA "
N.N. " Fassaden & Partner "
N.N. " Te Buzuku"
N.N." Maloku "
N.N.,,Belfiso"
N.N.P. " Index "
N.N.P. " MEDI - NIVELIZIM "
N.N.P. " REXHA TRADE "
N.N.Sh. " Besi "
N.N.Sh. " Izolator Raci "
N.N.SH. " Nart Com "
N.N.SH. "Condor "
N.N.SH. "Kuletamont"
N.N.SH. "Qeramika-E"
N.N.SH." AXHA "
N.N.Sh.,,Befas Buron"
N.N.Sh.,,Euro Izolant"
N.N.T. " IZOLIMI - HYSENAJ "
N.N.T. " Kurti"
N.N.T. " Përparimi - H "
N.N.T. " Team Bau"
N.N.T. "ALPHA IZOLIM"
N.N.T.,,Dani"
N.N.T.. ,,Maler Skenda"
N.P.,,Izolimi"
N.P.SH. " Fortesa "
N.P.Sh. "4 A " Sh.p.k.
N.P.Sh. "Dekorimi "
N.P.SH."Korenti"
N.P.T.,,Seli"
N.SH. G-Taturi
N.SH. " Euro Membrana 2000 "
N.SH. " Izoluesi"
N.SH. "Izo-Kos"
N.Sh.,,G - Taturi"
N.SH.Dhe H. " 4 A " Sh.p.k.
N.SH.N. "SWISS HAZIRI"
N.T.P "Bernardi - Com"
N.T.P. " EDG "
N.T.P. " Kroki "
N.T.P. " VITE TERM & HIDRO "
N.T.P. "EURO IZOLIMI"
N.T.P. "Isoliertechnik"
N.T.P.,,S Oltë"
N.T.SH. " DONI COMERCE "
N.T.Sh. " Vëllezërit Morina " Sh.p.k.
N.T.Sh. " Doni Dach "
N.T.SH. " West Bau "
N.T.SH."IZOLIMI A . I. K"
Ndërmarje ndërtimore privatee Gëzimi
Ndërmarrja Ndërtimore Albini
Ndërmarrja ndërtimore Dijamant
Ndërmarrja ndërtimore Kiki Bau
Ndërmarrja ndertimore private RREZE -NGROHTËSIA LELETIQ LIPJAN
Ndermarrja ndertimore private specialistet
Ndërmarrja ndertimore prodhuese tregtare exp-imp DUKAGJINI R.D. Prigodë
Ndërmarrja ndërtimore tregtare transportuese GËZIMI
Ndërmarrja ndërtimore XONA Klinë
Ndërmarrja për shërbime dhe qarkullim të mallit exp.imp EXIM MONT
Ndërmarrja Private Eh Isolier Technik GMBH Export - Import
Ndërmarrja private ndërtimore Zogoria
Ndermarrja private Suri
Ndërmarrja sherbyese ASTRA
Ndërmarrja Tregtare Ndërtimore Shërbyese-Hidroizolimi ,,Shala"
Ndërmarrje ndërtimore private IZOLIMI
Ndermarrje ndertimore sherbyese IZULATOR RACI Zajm
NNT "Bytyçi-V"
P.P. " Dekor "
P.P.Z. " Leonita "
P.P.Z. " Sheki -Com"
Samostalna zanatska radnja Izo klima

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik