Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" BIO KAT " L.L.C.
MAI - GROUP Sh.p.k.
" A.I.M. " SH.P.K.
" Arch - Ndërtimi " Sh.p.k.
" ART - INGGROUP " SH.P.K.
" Dielli - Toka " SH.P.K.
" Energoinvest " Sh.a. Dega në Kosovë
" Intracom " Dega Kosovë
" Jehona " Sh.p.k.
" Kamberi Construction " SH.P.K. Dega në Kosovë
" Lidermetal " L.L.C.
" Qëndresa " Sh.p.k.
" Soal " Sh.p.k. - Dega në Kosovë
"SKY Construction " L.L.C.
,, EXCEL - invest " SH.P.K.
E2-CONSTRUCTION Sh.p.k.
EKO BAU Sh.p.k.
IDEALI - M " SH.P.K.
N.N. " Dorëarti " SH.P.K.
N.N.SH. Vëllaznit Mekani
N.N.SH. " Albani "
N.T.P. " ART -SERVICE "
N.T.P. " TONI - PR "
" DEALP " SH.P.K.
" PARTNER & DERVISHOLLI " SH.P.K.
" AGIKOS " SH.P.K.
" ALKO Group " SH.A.
" B - PLAN " SH.P.K.
" CENTRO DEMOLIZIONI ITALIA " SH.P.K.
" DATI COMPANY " SH.P.K.
" JON " SH.P.K.
" JONI " SH.P.K.
" MEDJIMURJE ALDI CONSTRUCTION " L.L.C.
" STIL ENGINIERING " SH.P.K.
" TURALB " L.L.C.
" A-project " Sh.p.k.
" Arda Rei " Sh.p.k.
" Arting " SH.P.K.
" AS - Com Construction " Sh.p.k.
" Bajgora " SH.P.K.
" Befita " Sh.p.k.- Dega në Kosovë
" BOUR -KOS " SH.P.K.
" B-T & HERTICET " SH.P.K.
" Codex " L.L.C.
" Dioni " Sh.p.k
" DITI " SH.P.K.
" Doni " Sh.p.k. Company
" Dubai - Ko " d.o.o.
" Durmishi Bau GmbH " SH.P.K.
" EKO-ING " SH.P.K.
" Europrojects " Sh.p.k.
" FAZITA 5 " Sh.p.k.
" Feridi Company " Sh.p.k.
" Global Construcion " Sh.p.k.
" G-PROJECT " SH.P.K.
" HISAR GROUP " SH.P.K.
" IGLINDI- 3 I " SH.P.K. -Dega në Kosovë
" Imobiliare Pring"
" Interkos " Sh.p.k.
" Katër Grykët " Sh.p.k. - Përfaqësianë në Kosovë
" KO ING " SH.P.K.
" Kosimmo GmbH" SH.P.K.
" Lama Company" SH.A.
" Littmann & K. " Sh.p.k. - Përfaqsia Suharekë
" M3 ENGINEERING " Sh.p.k.
" MA.CON " Sh.p.k.
" MARITIM " SH.P.K.
" MODRI INV " L L C
" Ndërmarrja Publike Banesore " SH.A.
" NIG " SH.P.K.
" NORTH " SH.P.K.
" Nura Group " SH.P.K.
" Pax Group " Sh.p.k.
" Preniqi " SH.P.K.
" Pring " Sh.p.k.
" Riviera & Toni Com " Sh.p.k.
" SEZGIN & MUZAFFER " SH.P.K.
" Sezgin Group Kosova " SH.P.K.
" Toni " SH.P.K.
" Vllezërit Vrajolli" SH.P.K.
" Zhitia " SH.P.K.
"ASFA ULUSLARARASI INSAAT SANAYI VE TICARET A.S "- DEGA NË KOSOVË
"Cgi -Kosim " L.t.d.
"Exit - Holding " Sh.p.k.
"KRAS" SH.P.K.
"LIBURNIA-BP " Sh.p.k.
"MGJB Group" SH.P.K.
"S.A." SH.P.K.
,, Arjak " Sh.p.k.
,, Teuta Plastbau - Prishtinë " Sh. p. k.
,,Alpegis"sh.p.k.
,,Edi Company" Sh.p.k.
,,Kaefer" Sh.p.k.
,,Lager d.o.o. - Branch office in Kosovo
,,Universum" Sh.p.k.
AD-STAR Përfaqësia në Kosovë
Afimag AG- Dega në Kosovë
Atllas
Autotransportues ,,Hoti"
Autotransportues Haki Samahodaj
Company ,,Ndërtimi "Sh.p.k.
Company Shkodra Trans export import
Construction Managment Alliance-Albania - Prf.Kosovë
D.P.H.,,Te Rrapani"
D.P.Z. Arpunues ,, Bedo "
D.P.Z. Zdrukthtar ,,Lushaku"
D.S GALAB DOOEL - PËRFAQËSIA KOSOVË
DIVKO SKANDIK - Privatne Company
Firma Ndërtimore Valoni
G.P. " Udarnik "
G.P.,,Ikra Com"
Gibon GmbH - Përfaqësia në Kosovë
Gra?evinsko predzeae Vrnica
Internet Kafe ,,Lirimi"
Izvodjenje Rada u Gradjevinarstvu Žibadus
KAEFER Kosova - Përfaqësia në Kosovë
KNI " Investitors Group International " Sh.p.k.
Kompanija Private Ndërtimore "Besniku"
Limak Insaat Sanayi ve Ticaret A.S.-Kosovo Branch Office
N.I. Shpëtim Berisha
N.N. " ENDRITI "
N.N. " Guri "
N.N. " NELI "
N.N. " EMI "
N.N. " 100 % Design " Sh.p.k.
N.N. " Advani "
N.N. " Bajnica "
N.N. " Blinaja "
N.N. " Burimi"
N.N. " EDDI - 4 "
N.N. " Galani "
N.N. " Lenti - B "
N.N. " Leti "
N.N. " Lindi -2 "
N.N. " Mërgimi - i "
N.N. " NDËRTIMI - M "
N.N. " Ndërtimi "
N.N. " Pjetri KB"
N.N. " Ramiz - Shehu "
N.N. "Besa"
N.N. "Besniku"
N.N. "Kreshniku - M"
N.N. "Xhoxhaj"
N.N." Euro Beni "
N.N." Konstruktori"
N.N." Nexhi Com "
N.N."SHPRESA"
N.N.,,Ardit"
N.N.,,Ceti"
N.N.,,Lika"
N.N.,,Ndërtimi" Sh.p.k.
N.N.H. "Morina- IB"
N.N.P. " FIDANI "
N.N.P. " SHEQA COM "
N.N.P. " SHPRESIMI "
N.N.P. " Ndertimi "
N.N.P. " STANDARD " SH.P.K.
N.N.P. " AB-Bajrami "
N.N.P. " Iliriani "
N.N.P. " Inxhinering "
N.N.P. " Ndertimi "
N.N.P. " Nori "
N.N.P. " Sopi "
N.N.P. " Sylhasi "
N.N.P. " Temi Ingjinjering "
N.N.P. " Vëllezërit Sopaj "
N.N.P. " Vëllezërit Zogaj "
N.N.P. "El - Drita"
N.N.P." BLINAJA - A.M."
N.N.P."DY VLLEZËRIT SAHITI"
N.N.P."NDERTIMTARI-MAXHUNAJ"
N.N.P.,, Alba "
N.N.P.,,Fadili Com"
N.N.P.,,Flamur"
N.N.P.,,Muratori"
N.N.P.,,Vëllezërit Prokshi"
N.N.SH. " ELTA - A "
N.N.SH. " 7 Vllëzrit Limoni "
N.N.SH. " LIRI- B "
N.N.SH. " TE VEHBIU & TE FESTIMI "
N.N.SH. " ALBINI - TH "
N.N.SH. " Albulena "
N.N.Sh. " As-De "
N.N.SH. " ERJON - F "
N.N.Sh. " Gradevinar "
N.N.SH. " KRAPI - S "
N.N.SH. " Limi - Niku "
N.N.SH. " Noli Inzhenjering "
N.N.SH. " ORGES - V "
N.N.SH. " VËLLËZËRIT ALIJA "
N.N.SH. " VITIA "
N.N.Sh.,, Tamira"
N.N.SH.,,Astriti"
N.N.Sh.,,Haxhiu- HH"
N.N.T. " AL- BER "
N.N.T. " DONARTI "
N.N.T. " EURO DONI "
N.N.T. " ROTA CONSTRUCTION KOSOVA "
N.N.T. " TRE VËLLEZËRIT BEGU " SH.P.K.
N.N.T. " Besim Ramosaj"
N.N.T. " BLE - DAR - SH "
N.N.T. " Casto "
N.N.T. " Durimi " Sh.p.k.
N.N.T. " Inxhiniering "
N.N.T. " KUDUS.KONSTRUKSION "
N.N.T. " L - LILI "
N.N.T. " Liburna "
N.N.T. " Masa - HGE "
N.N.T. " North "
N.N.T. " PRO & GR "
N.N.T. " Shkelqimi - Qendrimi "
N.N.T. " SUADI TRUCK "
N.N.T. " Xeni "
N.N.T. "Albcom"
N.N.T. "ART COM"
N.N.T. "Medal"
N.N.T." Te Skenderi-SM "
N.N.T." Universal Construction-Com Shefis "
N.N.T."Loli-Bau"
N.N.T."Riza A.M"
N.N.T.,,Artani Comm"
N.N.T.,,Fabijani"
N.N.T.SH. " Gimolli "
N.N.U. " Eurofisi "
N.N.Z. " Kushtrimi "
N.N.Z.,,Vëllezërit Ademi "
N.P. " Vllezërit Baxhuku "
N.P. " Besa - Komerce "
N.P. " Dorëarti "
N.P. " Fin - Cantieri " Sh.p.k.
N.P. " Jeta "
N.P. " Muçaj "
N.P." Gimi Trans "
N.P.N. " TE BETIMI "
N.P.N. " Nardi "
N.P.N. " Albani "
N.P.N. " BVB. COM "
N.P.N. " Pacific "
N.P.N. " Procat "
N.P.N. "Guximi"
N.P.N. . " Shabani Com"
N.P.N." Krasniqi"
N.P.N.,, Mbulesa "
N.P.N.,,Drenica 2001"
N.P.N.,,Hajra"
N.P.N.,,Hidro-Kosova"
N.P.SH. " Qami Rrezon "
N.P.SH. " Kras "
N.P.SH. " Parajsa "
N.P.Sh. " Riar - Alfisi "
N.P.SH. Eltoni Com
N.P.Sh.,,Dili Com"
N.P.T. " Sllatina - M "
N.P.T. " Finali-Z "
N.P.T. " IEF "
N.P.T. "Binaku"
N.P.T. "Energo Trade"
N.P.T. "Mali Art"
N.P.T.,,Cobra"
N.P.T.,,Gjelbrimi"
N.P.T.,,Liridoni"
N.P.T.Sh.,,Besniku"
N.SH. " SELECT PRIMA "
N.SH. B-JETISHI
N.SH. " Diamanti "
N.SH.N. " BULI TRANS "
N.SH.P. " Euro-Garten "
N.Sh.P.,,Herticët"
N.SH.P.T "Bedi Company"
N.SH.T. " Besmiri "
N.SH.T. " Riar - Alfis "
N.T. " TRADITA TRANS "
N.T. " ALB - MINES INVESTMENT "
N.T. " Bujari Comerc "
N.T.Kalimero"
N.T.N. " ARFA "
N.T.N. " Besa"
N.T.N. " Topilla Transport "
N.T.N. "Venera 1"
N.T.N." Nida"
N.T.N.,,Kosovare"
N.T.N.P. "Euro-Tours"
N.T.P. " Doni "
N.T.P. " Euro-Dardania "
N.T.P. " Jeta e Re"
N.T.P. " LIRIMI - Z "
N.T.P. " Malësorja - Komerc "
N.T.P. " Nia "
N.T.P. " Niki -Comerce "
N.T.P. " Prapashticët"
N.T.P. " Valoni - BR "
N.T.P. GLOBAL SUPPORT SERVICES "
N.T.P. Gurëgdhendës ,,Shala"
N.T.P.,,Gjeokonsulting"
N.T.P.P. Ndërmarje tregtare private prodhuese Enisa
N.T.SH. " ERDETI CONSTRUCTION "
N.T.SH. NIKI-HA
N.T.SH. S-VISHAJ
N.T.SH. " AURANT "
N.T.SH. " Grandi " SH.P.K.
N.T.SH. " Jashari "
N.T.SH. " Lindi "
N.T.Sh. " Lindi GEA-F&R."
N.T.SH. " Toni -Commerc "
N.T.SH. " VËLLEZËRIT UKSMAILI "
N.T.SH. "QAMILI"
N.T.SH. Beka - T. "
N.T.Sh.,,Asllani Trans"
N.T.Sh.,,Skenda Com"
N.T.SH.,,Timoni"
N.T.SH.N. " Loli - Comm "
Ndërm.ndërtimore, Sherb.dhe Tregt.Rudina-2000 Fshati i shkretë KK Rahovec Export-Import
Ndërm.prodh.tregtare X Gashi
Ndërmarja ndërtimore sherbyese Hill-Company
Ndermarja Ndërtimore Tashdemir
Ndermarje ndertimore private ABB
Ndermarrja Meti
Ndërmarrja ndërtim.projekt.INK Engineering
Ndermarrja ndërtimore Bartan
Ndërmarrja ndërtimore BLERI - ART
Ndërmarrja ndërtimore BURIM M . GASHI
Ndërmarrja ndërtimore Destani
Ndërmarrja ndërtimore Gama Companc
Ndërmarrja ndërtimore Gimi - Bau
Ndermarrja ndërtimore GURISHTA
Ndërmarrja ndërtimore instaluese LIKA
Ndermarrja Ndertimore MIRUSHA-A Sverkë
Ndërmarrja Ndertimore Ndertimi
Ndermarrja ndertimore ndertimi com
Ndërmarrja ndertimore ne minjera ALTINI-A
Ndermarrja ndertimore private ARBËRIJA COM BAINCË Lipjan
Ndermarrja ndërtimore private AVDI BUJA Bujan Lipjan
Ndërmarrja ndërtimore private FLAMURKonjuh KK Lipjan
Ndërmarrja ndertimore private VËLLEZRIT BERISHA Kraishtë Lipjan
Ndërmarrja ndërtimore projektuse shërbyse ARBËRIA MOSTOSTALL
Ndërmarrja ndërtimore Shala Bau Gmbh
Ndërmarrja ndërtimore shërbyese 3M-Company
Ndermarrja ndërtimore shërbyese Emi
Ndërmarrja ndërtimore transportues Aga Malishevë
Ndërmarrja ndërtimore transportuese dhe tregtare Edoni Gjyrgjevik i vogël
Ndërmarrja ndërtimore trasnprtuese VËLLËZRIT MUSTAFA
Ndërmarrja ndërtimore tregëtare AS-COMPANY
Ndërmarrja ndertimore tregëtare Fatoni GMBH Deçan
Ndermarrja Ndertimore Tregtare Balli - Shaban
Ndërmarrja ndërtimore tregtare dhe sherbyese SHITI TRANSPORT Celinë KK Rahovec
Ndermarrja ndertimore tregtare MURI
Ndërmarrja ndërtimore tregtare Ndërtimi Company export import Gjakovë
Ndërmarrja Ndërtimore Tregtare Transportuese " Vllëzërit Hoxha -1 "
Ndërmarrja ndërtimore zejtare Muratori
Ndërmarrja ndërtimore zejtare Tregtare Standard Ferizaj
Ndërmarrja NdërtimoreTregtare ,,Aurora ND"
Ndermarrja per ndertim,qarkullim dhe sherbim LUMI Rr. Lidhja e Pejes Nr. 36 Prishtine
Ndërmarrja për ndertimin hoteleri dhe transport export-import Vllëzerit Krasniqi Lipjan
Ndermarrja për përpunimin prodhon dhe qarkullim me sh.p REMICO
Ndërmarrja Private "Trego-Projekt "
Ndërmarrja Private Ndertimore " Kulina Inginiering "
Ndërmarrja private ndërtimore SHTATË VELLËZËRIT Skenderaj
Ndërmarrja prodhuese export-import STOJKU
Ndërmarrja prodhuese ndërtimore shërbyese private FARUKI KOMERC
Ndërmarrja prodhuese tdregtare me shumicë dhe pakicë Niti BM
Ndërmarrja Prodhuese Tegtare e Shërbyese " Shehu - Sh "
Ndërmarrja prodhuse tregtare,sherbyse me shumic dhe pakicë export-import TAB
Ndërmarrja Shërbyese "Fati Bau "
Ndërmarrja sherbyese Samiu Bokshiq
Ndërmarrja transportuese Ndertimore dhe qarkulluze DAKAJ
Ndërmarrja treggtare prodhuese sherbyse exp-imp Doni
Ndermarrja tregtare ndertimore QENDRESA
Ndërmarrja tregtare private FATI COMMERC
Ndërmarrja tregtare shërbyese INTEGRALL - Export-Import Prishtinë
Ndërmarrja tregtare shërbyese me shumicë e pakicë dhe Export-Import ISA COMMERCE
Ndërmarrja tregtare shërbyese me shumicë e pakicë Xheni Commerce Export Import
Ndermarrja tregtare sherbyese transportuse Vllezrit Rama
NdërmarrjaTregtare Private ,,Tironi GM"
Ndërmarrje e pamvarur ndërtimore etimi Compani
Ndërmarrje Ndërtimore " Dina Commerce "
Ndermarrje ndertimore private Kastrioti Polluzhë
Ndërmarrje ndërtimore sherbyese
NDERMARRJE NDERTIMORE SHERBYESE TREGTARE
Ndërmarrje ndërtimore tregtare shërbyese exp-imp SHKËLQIMI Koretic e Epërme
Ndërmarrje private ndërtimore DEMOKRATI - Tërpezë e Ulët
Ndërmarrje Private Ndërtimore Transportuese LATIFI
Ndermarrje prodhuese GOÇI
Ndërmarrje sherbyese Gjelbërimi
Ndërmarrje shërbyese ndërtimore VËLLËZRIT GJOKAJ
Ndërmarrje tregtare private Axhis Topliçan Lipjan
Ndërmarrje tregtare privatre ZYMERI Llugaxhi - Lipjan
Ndërmnarrja privcate punuese dhe trtasnportuese RICHI
New Kosovo Construction Concrete Plant L.L.C.
Newco Urata Supermarket no XII L.L.C.
NN,, Blendi "
NN,, Ndërrtimtaret "
NNSH,,Hajrushi"
NNT ,, Dani "
NNT,,Arkitekt "
NPT ,, Shkambin - FB "
NPT,, Lumi "
NPT,,Vllëzrit Qerimi"
NTN,,Vllëzrit Ramadani"
NTP,,Burimi Com "
NTP,,Çeliku"
P.F.G." Plan Premer "
P.G.P. " ELVOD STAN "
P.G.P. " Granit "
P.G.P. " Spasa "
P.G.P. "Inžinjering"
P.G.P. "Produkt-Ingenering"
P.G.P.,, Grading "
P.P. G - Projekt
P.P. " ÐUX "
P.P. " Gratex- Inženjering "
P.P. " IV- Trejd"
P.P. " Kamilja "
P.P. " Laser "
P.P. " PRODUCT-ING "
P.P. " ŠVABA "
P.P. " W Consortium"
P.P. "Alfa Inženjering"
P.P. "Kelvin"
P.P." MGMB Cole "
P.P.,, Des- Komerc "
P.P.,,Construction Engineering"
P.P.G.U.P. "Atlantic Orka" SH.P.K.
P.T.P. "Univerzum"
PP,, Nin "
PPPU ,, Kosova Kom "
Preduzeae za Projektovanje i Izgradnju " Gigant"
Preduzeae za Projektovanje,Inženjering i Konsalting ,,Inpro Comp"
Preduzeçe za proizvodnju promet i usluge MID KOMPANIJA
Privatno Gra?evinsko Preduzeae " Duga "
Privatno Preduzeae " Banex "
Privatno Preduzeae " Sia"
Privatno Preduzeae " SRMA "
Privatno Preduzeae "Daneks"
Privatno Preduzeae "Napredak"
Privatno Preduzeae "Vocan"
Privatno Preduzeae ,,Sad"
Privatno preduzece za proizvodnju, usluge Inzhinjering-Kos.Mitrovica
Produzeae za Projektovanje Izvo. Gra?e. Mašin. I Elek. Radova SLAVIJA ING
PTT ,,Zveean Put - Inžinjering "
R.R. COMPANY
S.Z.R. " Bena-Beko-Beni "
Samostalna Trgovinska Radnja " Zemanica"
Shërbimi transportit OROSH D & E
SITEEP d.d. Ljubljana- Branch office Kosovo
SPG Geoing KS LLC
Veprimtaria e pavarur zejtar-ndertimore AGRONI
Zanatska Zadruga " Kolašin "

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik