Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" LAD Group d.o.o. " - Jedinica Kosovo
A.S.I. Sh.p.k. Njësia Në Kosovë
KRUK " BIFURKACIONI " SH.A.
" ERË PRISHTINA " SH.P.K.
" ALB - UJË " SH.P.K.
" BED " SH.P.K.
" Matkos Group " SH.P.K.
" Miva Gradba " DOOEL -Predstavništvo Kosovo
" OCEAN Pishinë& SPA" SH.P.K.
,,IMP Teknologjia Ujrave" Sh.p.k.
J.K.P. ,, 24 Novembar "
K.R.U. "Radoniqi"
Kompania Rajonale e Ujësjellësit " Mitrovica " SH.A.
Kompania e Ujësjellësit Rajonal " Hidrodrini "
Kompania e Ujësjellsit Rajonal " Hidrodrini " SH.A. Pejë
Kompania Rajonale Ujësjellësit " Hidromorava " SH.A.
Kompania Rajonale " Bifurkacioni "
Kompania Rajonale e Ujësjellësit " Hidroregjioni Jugor " SH.A.
Kompania Rajonale për Ujë dhe Kanalizim ,,Hidromorava"
Kompania Regjionale" Hidroregjioni Jugor"
Kompania Ujësjellësi Rajonal " Prishtina " SH.A.
Kompania Ujësjellësi Rajonal " Prishtina "
Kooperativa bujqsore Burimi-V Vrellë
Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tiefbau GmbH & Co. KG - Dega Kosovë
N.N.T. " LEDI ING "
N.P.I. " Termo - Ing "
N.P.N. " MEKKA "
N.P.N. " B & I KONSTRUKTION "
N.P.SH. ,,Kroni "
N.P.SH. " Dëfrimi"
N.P.SH. " Part - Vonwyl " Sh.p.k.
N.P.SH. "Fontana"
N.P.Sh.,,H2O-Kosovo"
N.SH. " Zhur "
N.SH. " Hidro - Doni "
N.T.P. " Kastrioti "
N.T.P. " Arti "
N.T.P. " Dominiki -ZB "
N.T.P. " Ermali Com "
N.T.Sh.,,Eli - Transport"
N.U. " Zhur "
Ndërm.pub.komun.perparimi
Ndërmarrja për mirëmbajtjen e sistemit të ujrave Gura
NTP,, Rrustemi Com "
P.P.Z. " Pastrimi "
Regional Company Water and Sewerage"BIFURACIONI"Holding J.S.C. /Kompania Rajonale për Ujë dhe Kanalizim "BIFURKACIONI" Holding SH.A./ Regionalna Kompanija za Vodovod i Kanalizaciju"BIFURKACIONI"Holdin

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik