Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Limak Kosovo International Airport " J.S.C.
" Administrimi Kosovar dhe Mirëmbajtja e Ndërtesave - Merkur " SH.P.K.
" BED " SH.P.K.
" ENK Invest Group " SH.A.
District Heating Gjakova Holding J.S.C., Kompania Holding për Ngrohje Qendrore Gjakova Sh.A. and Gradska Toplana Djakovica Holding D.D.
District Heating Termokos Holding J.S.C. - Kompania Holding për Ngrohje Qendrore Termokos Sh.a. - Gradska ToplanaTermokos Holding D.D.
GALLAKSIA-SHPRESA
N.P." TERMO PLUS "
Ndërmarrja Publike " Termokos " SH.A.

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik