Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" RION " SH.P.K.
" New Energy Construction " SH.P.K.
" STIP " Sh.p.k.
EKO COMPANY SH.P.K.
" Lumi - Lloqan " Sh.p.k.
" 2 Korriku " Sh.p.k.
" AMIA " SH.P.K.
" Balkan Energy " L.L.C.
" BURIMI - HC ISTOG " Sh.p.k.
" Clean Energy Company " L.L.C.
" Danske Commodities Kosovo " SH.P.K.
" DRINI I BARDHË - HC RADAVC " Sh.p.k.
" EKO ENERGY " SH.P.K.
" ENCO GROUP " Sh.p.k.
" i POWER KOSOVA " Sh.p.k.
" KelKos Energy Junik " SH.P.K.
" PRISHTINA - ENERGY " SH.P.K.
" TAD Project " SH.P.K.
" TRESH GROUP " SH. P.K.
" United Albanian Energy " L.L.C.
"VNT ENERGY " L.L.C.
,, Energjija Diellore " Sh.p.k.
" EDELWEISS ENERGY " SH.P.K.
" ENERGYKOS " SH.P.K.
" ERA ENERGJI " SH.P.K.
" HEP - KS " SH.P.K.
" KLINKER COMPANY " SH.P.K.
" SHALA BAU " SH.P.K.
" BELENERGY " SH.P.K.
" EL - K " SH.P.K.
" ENERG.JIAKA " L.L.C.
" ENERGJIA E GJELBERT " SH.A.
" German Hidro Power " SH.A.
" KelKos Energy " SH.P.K.
" KOSOVA TER. WINDPARKCOMPANY " SH.P.K.
" WINDFARM SHTIME " SH.P.K.
" AB Company " SH.P.K.
" Air - Energy " SH.P.K.
" Arena Energy International " SH.P.K.
" Ascend Air Energy " Sh.p.k.
" Babanaj Energy " Sh.p.k.
" BERKAY ENERGY " Sh.p.k.
" Devolli Energy " SH.P.K.
" Drini i Bardhë " SH.A.
" e SOLAR k " SH.P.K.
" EmberClear Kosovo " L.L.C.
" Energy GR "Sh.p.k.
" Enerkos " Sh. A.
" ENERWIN D.D " SH.P.K.
" Erel Elektroteknik Muhendislik Makina Taahhut Ticaret Sanayi Ve Yatirim AS - Dega në Kosovë
" Forum International " L.L.C.
" Frigo Food Energy Invest " Sh.p.k.
" G E T " SH.P.K.
" GEN - I TIRANA " SH.P.K. DEGA NË KOSOVË
" H &T GROUP -KOSOVA " SH.P.K.
" H.E.M. INVEST " J.S.C.
" Haga Group-Kosova " SH.P.K.
" Hidro - Ereniku " SH.P.K.
" Hidro Forca " Sh.p.k.
" I.B. Groups " L.L.C.
" Illyrian Renewable Energy "- IRE Sh.p.k.
" KelKos Energy Peja " SH.P.K.
" KOSCON " L.L.C.
" Kosovo Renewables Invest "L.L.C.
" Matkos Group " SH.P.K.
" MCM COMMODITIES " SH.P.K.
" NO - AL " SH.P.K.
" Operator Sistemi, Transmisioni dhe Tregu - KOSTT " SH.A.
" Pro- Mont " Sh.P.K.
" Sena " SH.P.K.
" Triangle Corporation " SH.P.K.
" WIND POWER " SH.A
" Zepa " L.L.C.
"Bondcom Energy Point"
"D. GASHI" SH.P.K.
"Elica Windpower" SH.P.K.
"GREE-GLOBAL" SH.P.K.
"Ika Group" Sh.p.k.
"Korporata Energjetike Kosovare Amerikane " SH.P.K.
"LoDa-SNS" SH.P.K.
"MBY Green Energy" SH.P.K.
"SOLAR + WIND KRAFTWERKSGESELLSCHAFT " SH.P.K.
,, Permanent Energy " SH.P.K.
,,GBS" Sh.p.k.
,,Hidroenergji" Sh.p.k.
,,Proenel" Sh.p.k.
,,Triangle General Contractors-INC" Branch Kosova
ABB-D.O.O.-Branch Office In Kosovo
ALSTOM Grid SAS - DEGA NË KOSOVË
ENERGY FINANCING GROUP AD - Branch office in Kosovo
H.C. " Emin Duraku Ed Edicord " SH.A.
HC " Emin Duraku Ed Edienerg " SH.A.
Hydro Energy Kosova L.L.C.
Karova Energy Investment INC.SH.A.
KaztransgasAG -Branch office in Prishtina
Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike -SH.A.
Korporata Energjetike e Kosovës - KEK
Kosova Holding Corporation Sh.p.k.
N.P. " FORTUNA "
N.P. " Preniqi "
N.P.SH. "Elnet"
N.P.Sh.,,Energy Gr"
N.P.T. " Energy - Co "
N.Q.P.,,Electro Forca"
N.T.P. " EINVEST "
N.T.P. " EDELWEISS "
N.T.P. " RAM YAPI KOSOVA "
N.T.P. "Soliria"
N.T.SH. " Enginier Consult & Teknik "
N.T.SH. " T- Com "
Ndërm.priv.treg.sherb.me shum.e pak.Exp-Imp.Ecologincd Powce
Ndërmarrja Tregëtare "GENTLI "
Ndërmarrja Tregtare Ndërtimore " Elektromontimi "
NTSH,,Termoteknika"
Poyry Energy Oy - Kosovo Branch
S.A.F.Grup " Sh.p.k.
Wind Energy Plantation " Energopolis" L.L.C.

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik