Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" METAL COMPANY " Sh.p.k.
" TURKOS METAL " SH.P.K.
" BALKAN METAL " SH.P.K.
" CI- KOS -CRO GmbH " L.L.C.
" E E - GROUP " SH.P.K.
" Fractal Dynamics " SH.P.K.
" Kimi " SH.P.K.
" Metal Group " Sh.p.k.
" NK- GEALB " SH.P.K.
" NRGCON " Consulting and Development " SH.A.
" Regra Group " Sh.p.k.
" TRADEWELL AG " Sh.p.k.
" VIA GROUP " Sh.p.k.
"Euro Lumi & Surovina " SH.P.K.
D.SH." TRIMI "
ENERGOINVEST-DALEKOVODIZGRADNJA d.d. SARAJEVO-PODRUŽNICA KOSOVO
N.P.T. " Ali Baba "
N.P.T. " Silver "
N.SH. " Hygena "
N.T.SH. Getoari-SB
" BWP WASTE PROCESSING " SH.P.K.
" GARKKO " SH.P.K.
" IKS - RECYCLING PROGRAM " SH.P.K.
" M - COMPANY " SH.P.K.
" Albkos Commodities " SH.P.K.
" ECO - PARK " SH.P.K.
" Ecowin Kosovo " L.L.C.
" EURO LIGHTS CORPORATION " SH.P.K.
" EVBK " L.L.C.
" F.M.S Trade " L.L.C.
" GARKO " SH.P.K.
" HSK - GROUP " SH.P.K.
" LIGURI " SH.P.K.
" NATIONAL ENTERPRISE " SH.P.K.
" TRAUFFER ROAD MARKINGS " SH.P.K.
" Almet " L.L.C.
" Balkan s Metal Group " SH.P.K.
" Bio Green Factory" SH.P.K.
" ECO-HIGJIENA " SH.P.K.
" Eko - Vasic " D.O.O.
" Energybajgora " SH.P.K.
" Euro - Skrap " Sh.p.k.
" Eurokos J.H. " SH.P.K.
" Finkos Tech " Sh.a.
" G plus " SH.P.K.
" Italy Recycling " L.L.C.
" KMI " SH.P.K.
" LUGINA " SH.P.K.
" N.G. Produkt " D.o.o.
" Newco Sek-Kos Industrial Zone " SH.P.K.
" PRINCI - D " SH.P.K.
" Redona - EL " Sh.p.k.
" Rino - Corp " Sh.p.k.
" S.R.I " SH.P.K.
" S.R.I. - KOSOVA " SH.P.K.
" SIGMA Ecologyc & Recycling " SH.P.K.
" TRAUFFER AG " Shp.k.
" VISIONI " SH.P.K.
"Ariani " Sh.p.k.
"ECO -SERVICE" SH.P.K.
"FLORAL" SH.P.K.
"Gratis Commerce" SH.P.K.
"Merkur Metallhandels Gmbh" SH.P.K.
"Teknoservis " Sh.p.k. Përfaqësia Lipjan
,,EN & EN" Sh.p.k.
,,Euro - Steel" Sh.p.k.
,,Euro Metal Company" Sh.p.k.
,,Te Haxhia" SH.P.K.
Bollhorst -Tobu" Sh.p.k.
D.P.SH. " MEDA "
D.P.T. " Labi "
D.P.Z. " ARION"
D.P.Z." ABI "
D.T.P. " FIQA "
D.T.Sh. " Shefki "
DPT,, Al-Inox "
DPZ,, Biku "
Dyqani i Hedhurinave " Kodra "
GVK - TRADE - DOO LEPOSAVIC
Hekurishtja " Vllezërit Ibishaj "
Kosova Rebuild & Recycline Company
Merkur Metallhandels GmbH - Përfaqësia në Kosovë
N,T." Valoni"
N.P " Kimi "
N.P. " Niti "
N.P. " Zymeri "
N.P. T. " A.N, XH. Sekunda "
N.P.P. " EURO LIGHTS KS "
N.P.P. "Besimi-Commerce"
N.P.SH " RecyclePark "
N.P.SH. " Remi "
N.P.SH. " Mukja "
N.P.T. " Goni "
N.P.T. " Proad "
N.P.T. " a - com "
N.P.T. " Fatlumi "
N.P.T. " Integra XXI "
N.P.T. " Janari "
N.P.T. " Muli "
N.P.T. " Omega "
N.P.T. ,,Fati - M. "
N.P.T.,, Albani"
N.P.T.,,Denisi"
N.P.T.,,Haki"
N.SH. " Oferta "
N.SH. HEKURISHTE - MBETURINA " GANI. D.M.T "
N.SH. " Ariani "
N.SH. " EDI METAL "
N.SH. " FEJZA-A "
N.SH. " Idea "
N.SH. " KUJTIMI - M "
N.SH. " MH METAL "
N.SH. " Riciklim-K "
N.Sh. " Vllazërit Nuraj "
N.SH. Hekraria " Ademi "
N.SH.H. "Fati"
N.SH.T. DRITONI - B
N.SH.T. " B 1 "
N.SH.T. " Hekurishta Luli "
N.T. " BSB Metal"
N.T. " DRENIKA "
N.T. " EDONI - B "
N.T. " GARANT MILA UNIVERSAL "
N.T. " Iak Resources "
N.T. "3N"
N.T. "Besniku"
N.T. "Hekurishte"
N.T." MENDI "
N.T." S -plus "
N.T.,,Mbeturina"
N.T.,,Nisi"
N.T.P " HAKU- 2 "
N.T.P. " Tropicale "
N.T.P. "Florimi "
N.T.P. " TE MUJA "
N.T.P. " Agi - Ars Metal "
N.T.P. " AS "
N.T.P. " Ballanca "
N.T.P. " Bimi "
N.T.P. " Bujari "
N.T.P. " Çeliku "
N.T.P. " Dragaj & Co "
N.T.P. " DRINI - R "
N.T.P. " Drinosi "
N.T.P. " Driti "
N.T.P. " EURO GITI "
N.T.P. " Eurounited "
N.T.P. " Fierri - A "
N.T.P. " Flori "
N.T.P. " Hekurishtja Kani"
N.T.P. " HETEMI H "
N.T.P. " Lami - Metal "
N.T.P. " Maxhuni Riciklim "
N.T.P. " Mentori Com "
N.T.P. " Metal Elektro "
N.T.P. " Metal - Trade "
N.T.P. " Metali "
N.T.P. " NO.MA.VIP GOLD "
N.T.P. " Profit "
N.T.P. " Reconnect "
N.T.P. " Riciklimi 1 "
N.T.P. " RIDA - COMM "
N.T.P. " Rrezi Com "
N.T.P. " Shpati - 1 "
N.T.P. " Te Brahimi "
N.T.P. " Te Rrahimi "
N.T.P. " Teti "
N.T.P. " Tir Gratis "
N.T.P. " Vali "
N.T.P. " Xhili "
N.T.P. "FREE CORP-A"
N.T.P. "MB-metal"
N.T.P. "Morina -Recycling"
N.T.P. "TE CAJA"
N.T.P. "UNEJS"
N.T.P. ,,GSM Metal"
N.T.P. Hekraria ,,Te Ylberi"
N.T.P. Hekurishta " Te Baloshi "
N.T.P. Hekurishtja "VELI"
N.T.P. TONI-COM
N.T.P." ÇELIKU - M "
N.T.P." PIMI- TRADE "
N.T.P." Vllëzrit e Bashkuar "
N.T.P.,,Ad - Trade"
N.T.P.,,Adriatiku"
N.T.P.,,Al - Com"
N.T.P.,,Al - Com"
N.T.P.,,Expres Naki"
N.T.P.,,Metali"
N.T.P.,,Rogjer"
N.T.P.,,Xheneta"
N.T.P.,,Xhepa - Metal"
N.T.SH. " EURO - UNITED "
N.T.SH. " NORI - M "
N.T.SH. " Besi "
N.T.SH. " Free-Corp "
N.T.Sh. " JUPI " Sh.p.k.
N.T.SH. GENISI
N.T.SH. " Bekimi Com "
N.T.SH. " Celi "
N.T.SH. " DINI COMPANY - 1 "
N.T.SH. " ECOTECH "
N.T.Sh. " Global Metal "
N.T.Sh. " Gresa "
N.T.SH. " Jo - Ki "
N.T.SH. " Kos Steel "
N.T.SH. " Toska " Sh.p.k.
N.T.SH. "Fenix"
N.T.SH. "Kalaja -R"
N.T.SH. "NAKI- Fe"
N.T.SH. ,, DINI COMPANY
N.T.Sh. Hekurishta " Drenica "
N.T.SH. HIGJENA - R
N.T.SH."SAFA"
N.T.Sh.,,Shypi Com"
N.T.Sh.,,Vëllezërit Pacolli"
N.TP.,,Emkos"
Ndërm. Tregt. Prodhuese Transportuese Me Shumicë Dhe Pakicë Exp. Imp. KOSOVA METAL EXPORT
Ndërmarja tdregtare prodhuese përpunuese Export-Import Laura-Com Klinë
Ndermarrja private GRUMBULLUESE SCRAP
Ndërmarrja private prodhuese ndërtimore tregtare sherbyese export-import FEROX Mitrovicë
NdermarrjaTregtre Private " Asa Comerce "
Ndërmarrje - tregëtare sherbyese prodhuese EXPORT IMPORT
Ndërmarrje private për grumbullimin e lendeve sekundare-tregti sherbyese me shumicë dhe pakicë
Ndërmarrje Private Shërbyese " Eco-Select"
Ndërnarrja private Beli
Newco Sek-Kos Administration L.L.C.
NP,, Deni-Met "
NPT,,Eco-Invest"
NTP,,Loresa"
NTSH ,, Stina "
NTSH,,Rival"
P.G.P. " Mostkolor Posl. Jedinica
P.P. " EURO TREGOVINA "
P.P. " Tehnoinvest "
P.T.P.,,Trgopromet"
T.U.P. " Miljan - Promet "
TINA shoqeri me pergjesi të kufizuar për tregti dhe shërbime

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik