Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

K C R Sh.p.k.
KOS-CHROME SH.P.K.
Ndërmarrja e Re-Fabrika e Pasurimit të Kromit Devë Sh.P.K.
NewCo Metamb Industrial Zone L.L.C.
" GALVAKOS " SH.P.K.
" Fero Crom - Kosova " SH.P.K.
" Ferromet Kosova " J.S.C.
" Ferrometal " SH.P.K.
,,INOX" SH.P.K.
,,Teli" sh.p.k.
D.P. " Miri "
D.P.Z. " Toni "
D.P.Z. " KONSTRUKTOR "
D.P.Z. " MEGI "
D.P.Z. " Torno Voca "
D.P.Z. " Ahmeti "
D.P.Z. " Albi "
D.P.Z. " Aluminium 2000 "
D.P.Z. " Amiri "
D.P.Z. " Barili "
D.P.Z. " BEHARI "
D.P.Z. " Dituria "
D.P.Z. " Fila "
D.P.Z. " Gaspër "
D.P.Z. " Gazmendi "
D.P.Z. " Gllogu "
D.P.Z. " Krivollaku "
D.P.Z. " Llamaristi 2 "
D.P.Z. " Lumi "
D.P.Z. " Metal "
D.P.Z. " Metali "
D.P.Z. " Nur "
D.P.Z. " Pikorja "
D.P.Z. " Sela Comerc "
D.P.Z. " Teneqe - Punues "
D.P.Z. " Termoklima "
D.P.Z. " Vllëzërit Jashari "
D.P.Z. " Xia "
D.P.Z. "Asfib"
D.P.Z. "Filigran Zefi"
D.P.Z. "Gandi"
D.P.Z. ,,Qerimi"
D.P.Z. Metal Gdhendës " Flori "
D.P.Z."Çeliko-F"
D.P.Z."URA E GURIT"
D.P.Z.,,Axhustator"
D.P.Z.,,Galani"
D.P.Z.,,Llapi"
D.P.Z.,,Niti"
D.P.Z.,,Te Gëzimi"
D.P.Z.,,Tornitor"
D.P.Z.,,Univerzal"
D.P.Z.,,Xhem-Ali"
D.Z. " Mikroni "
D.Z. " Motor-Teknik Karamboll "
D.Z.,,Autolack"
DPT,, Profilmetal "
DPZ,, Demirgji "
DPZ,, Metal Xoni "
DPZ,,.Farkatari "
DPZ,,Firaja"
DPZ,,Hak-Metal-Univerzal "
DPZ,,Lili "
DPZ,,Venetian Blind"
DYANI I PAVARUR ZEJTAR LLAMARISTI-2 CERROLLUKË
Dyqan i pavarur zejtar farkatar TE TAHIRI
Dyqan i pavarur zejtar Iliri - Com Klinë
Dyqani i Pavarur Shërbyes Zejtar " Visar - T "
Dyqani i Pavarur Zejtar "Edona "
Dyqani i pavarur zejtar Arbi
Dyqani i pavarur zejtar argjentar SHERIFI Feruzaj
Dyqani i pavarur zejtar Graniti
Dyqani i pavarur zejtar TE MEHANET
Dyqani Pavarur Zejtar -- Axhustator ,,Gjocaj Comerc"
dyqani zejtar privat Arti - AQ
Dyqani zejtar privat teneqepunues Mazgit - Commerc
G.T.P. "Temelj"
K.P.T.M. ,,Hekurani Holding"
METALGDHENDËS LADI Istog
N.H. Industria Metalike " Metaliku " Sh.a.
N.N.P. " Driloni - Construction "
N.P. " Shkodra "
N.P. " GFJ. Metal Co "
N.P. " Termometal "
N.P. ,, Unimetal "
N.P. Fonderia-A
N.P.N.T. " Proj - Metal
N.P.P.,,Eurometal-Mala"
N.P.SH. " Titan "
N.P.SH. " Fieri "
N.P.SH. " Graniti - FR "
N.P.SH. "Përparimi"
N.P.Sh.,,Ade - Çelik"
N.P.Sh.,,Babushi"
N.P.T. " ABI METAL "
N.P.T. DINAMIKA
N.P.T. " AL. FOKUS "
N.P.T. " Alumini "
N.P.T. " GB " Sh.p.k.
N.P.T. " Inxhiniering " Sh.p.k.
N.P.T. "Atelje e Mekanikës Precize"
N.P.T. "Niki"
N.P.T. "Rrustemi Metal"
N.P.T.,,Katër Vllezërit"
N.P.T.M.,,Hekurani" Sh.p.k.
N.P.Z. " Nexha "
N.T. "Dy"
N.T.P. " LEO METAL "
N.T.P. " Metaliku "
N.T.P. INOX -Desing
N.T.P. " Eurometal 7 "
N.T.P. " LLAMARINPUNUES GAFA "
N.T.P. " SADA "
N.T.P. AL B Metal
Ndërmarrja Për Përpunimin e metaleve " Torno"
Ndermarrja për prodhim tregti dhe sherbime TELI exp.-imp.
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare " Fe Zink" Sh.p.k.
Ndermarrja tregtare privaste perpunuese ASSAN-1
Ndermarrje Ndertimore Sherbyse " Energjetika Abb "
Ndermarrje prodhuso tregtare dhe hoteljere ZEKA
Ndërmarrje regtare prodhuese Argatech Kijevë
P.P.Z. " METALIKU "
P.P.Z. " ÇELIKU "
P.P.Z. " Dani "
P.P.Z.,,Torni"
P.Z. " Torno"
P.Z.P."GONI"
Përpunimi dhe pasurimi i metaleve Llapi
PP,, Vule "
Privatno preduzece Galvanizacija Donja Gusterica
Punëtori zejtare UNIVERZAL
Puntori e Pavarur Zejtare " Limi
PZ,,Guda"
S.Z.R. " MONTER - B "
S.Z.R. "Gogi"
SZR,,Antanaskovie"
ZTR ,, Zlatko "

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik