Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" ÇLIRIMI GROUP " SH.P.K.
DETAL VELD DOO - DEGA KOSOVË
" New Co ÇELIKU - MA metal construction " L.L.C.
" BAV-KOS " L.L.C
" glassin " SH.P.K.
" KIG East " SH.P.K. Dega në Kosovë
" Los Construction " L.L.C.
" Metal - Liru " Sh.p.k.
" PIRRACI - U6 "- DEGA NË KOSOVË
" SLS - GROUP " SH.P.K.
" Toni Compani " Sh.p.k.
N.N.P. " Arta - Construction "
N.T.SH. " D.H "
S.Z.R. " METAL -TURNERY "
" HEBO - KOS " SH.P.K.
" ALB - Metal " SH.P.K.
" EXIM - METAL " SH.P.K.
" FIDA COM " SH.P.K.
" FLAMME - ING " SH.P.K.
" GLOBDOOR " SH.P.K.
" LISI METAL " SH.P.K.
" NDËRRMARRJA E RE METAMB " SH.P.K.
" AA NOLI " SH.P.K.
" Arkimidhis " SH.P.K.
" ARKOS SPA 1 " L.L.C.
" BAV-KOS " SH.K.M.
" BENI 1" SH.P.K.
" Çeliku Rollers " Sh.p.k..
" Cemco Metal Kosova " Sh.p.k.
" Fat -Company " Sh.p.k.
" Ferotex " Sh.p.k.
" Kena Trejd " Sh.p.k.
" LAMI PROJECT " SH.P.K.
" Metal Group " SH.P.K.
" Metal Mont " SH.P.K.
" Metalfert" Sh.p.k.
" Minel Enim"D.O.O.
" RDD Group " Sh.p.k.
" SHALA VERWALTUNG " SH.P.K.
" Sinjalizimi " Sh.p.k.
" Tele Con " Sh.p.k.
" Ve -Mor " SH.P.K.
"Eko -Kosova" Sh.p.k.
"Newco Imkos" L.L.C.
"OPATIJA- COMMERCE" SH.P.K.
"Spanos Kosova" SH.P.K.
,,Albini"
,,Feral" Sh.p.k. Company
,,Newco Çeliku Metal Construction" L.L.C.
,,Project Metal" Sh.p.k.
,,Protrans " SH.P.K.
Axhustator Gjuliano Skenderaj
D.P. "Shala Xh.Sh."
D.P.SH. " Te Bajrami "
D.P.T. " AL- SELIMI "
D.P.Z " SALDATORE "
D.P.Z " METALI "
D.P.Z". B-G-SH "
D.P.Z. " Vllëzërit - Cikaqi "
D.P.Z. " E - MUJA "
D.P.Z. " ELMO - F "
D.P.Z. " Metal Derguti "
D.P.Z. " TITI METAL "
D.P.Z. " TORNI - UNIVERZAL "
D.P.Z. " EGZONI "
D.P.Z. " Hidroalik - Metal "
D.P.Z. " IN - METAL "
D.P.Z. " Premtimi "
D.P.Z. " Vëllaznimi - S "
D.P.Z. " GJIKOLLI PROFIL -AL "
D.P.Z. " Mela Komerc "
D.P.Z. " Agmet "
D.P.Z. " Ahmeti "
D.P.Z. " Albina "
D.P.Z. " Alfer"
D.P.Z. " Altini "
D.P.Z. " Amuni "
D.P.Z. " Art "
D.P.Z. " AXHYSTATORI - Z "
D.P.Z. " Er - Aluminium "
D.P.Z. " Er ferforje "
D.P.Z. " Farkatar - Fetahu "
D.P.Z. " Fidani "
D.P.Z. " Gashi "
D.P.Z. " GASHI METAL KONSTRUKCION "
D.P.Z. " Gjendi "
D.P.Z. " ISA "
D.P.Z. " JONI"
D.P.Z. " Kromi "
D.P.Z. " Kulingji "
D.P.Z. " Liridoni "
D.P.Z. " Mega Plast "
D.P.Z. " Mepeko "
D.P.Z. " Metal Com "
D.P.Z. " Metal Gdhendës "
D.P.Z. " Metal"
D.P.Z. " Metali "
D.P.Z. " Metaliku - i "
D.P.Z. " Nexhati "
D.P.Z. " Noli "
D.P.Z. " Pro-Metal "
D.P.Z. " Roni "
D.P.Z. " SALDUESI - XIXILLONJA "
D.P.Z. " Te Tefiki "
D.P.Z. " Teneqe - Punues "
D.P.Z. " Tinta "
D.P.Z. " Toli "
D.P.Z. " Torni-Univerzal "
D.P.Z. " Univerzal "
D.P.Z. " Xhenita "
D.P.Z. "Bekimi"
D.P.Z. "BESI METAL"
D.P.Z. "Çeliku"
D.P.Z. "Drita"
D.P.Z. "Haxhi Plast"
D.P.Z. "KS STAHLBAU"
D.P.Z. "Laguna-AL"
D.P.Z. "Lori Al"
D.P.Z. "Metali i Ri"
D.P.Z. "Torno-Toni"
D.P.Z. Axhustator ,,Beni"
D.P.Z. Punëtoria Metalike Fati i Ri
D.P.Z. Teneqe Punues " Metalkos "
D.P.Z." A G "
D.P.Z." Metali"
D.P.Z." Tre. V"
D.P.Z."Shpejti"
D.P.Z."Tola "
D.P.Z.,, Ziki "
D.P.Z.,,Beni"
D.P.Z.,,Berati -Plast"
D.P.Z.,,Çeliku-V"
D.P.Z.,,Da-Is"
D.P.Z.,,Delux"
D.P.Z.,,Ferum"
D.P.Z.,,Izowin"
D.P.Z.,,Kandi"
D.P.Z.,,Llamkos-R"
D.P.Z.,,Pogragja"
D.P.Z.,,Prizren Alumin"
D.P.Z.,,Ramoci"
D.P.Z.,,Sezer"
D.P.Z.,,Te Nazi"
D.P.Z.,,Teneqe Punues"
D.P.Z.,,Vëllezërit Dulaku"
D.T.SH. " ALONI - LIFT "
D.Z. " AL - KULLA "
D.Z."Te Elmazi"
D.Z.P. " Tornitor "
DPT,,Torrno-Beni"
DPZ ,, Agnesa "
DPZ ,, Tini "
DPZ,, Al-Buli "
DPZ,, Al-Plast "
DPZ,, Arbnori "
DPZ,, Doni "
DPZ,, Fermetali "
DPZ,, Sami "
DPZ,,Egzoni"
DPZ,,Super Alumin"
Dyqan i pavarur zejtar Agjustator Ylli
Dyqan i pavarur zejtar FARKATAR
Dyqan i Pavarur Zejtar Llamarist Univerzal - Montim
Dyqan i pavarur zejtar teneqepunues Univerzal
Dyqan zejtar-teneqepunues LLAMARINA
Dyqani i pavarur zejtar
Dyqani i Pavarur Zejtar "Adhurimi "
Dyqani i pavarur zejtar BESNIKU
Dyqani i pavarur zejtar MBRETI - PLAST
Dyqani i pavarur zejtar Metal-Plast
Dyqani i pavarur zejtar MUÇIÇI
Dyqani i pavarur zejtar teneqepunues Eni
Dyqani i pavarur zejtar teneqepunues PROFESIONAL PRISHTINË
Dyqani i pavarur zejtgar AL - MIR
European Business
Kosova Steel Group SH.P.K.
Kovaqka radionica MAJA
N. T. P. " Besa 7 "
N.N.P. " NOLI - S "
N.N.P. " Euro-Pont "
N.N.P. "Metaliku-S"
N.N.SH. " D & A - Projecting "
N.N.T. " Contact -1997 "
N.P. " GAZI DEKOR "
N.P. " Astex - Plasting "
N.P. " Burimi- U "
N.P. " Dujaka "
N.P. " Flamuri"
N.P." Al-Project"
N.P." Baki - Metalpunues "
N.P.,,Anes"
N.P.,,Metali"
N.P.H. " Rudishi "
N.P.N. " EMH-ING"
N.P.N. " Fatosi Perfect "
N.P.N. "Metalkos"
N.P.P. " FRASHERI - AD "
N.P.P. " Metali "
N.P.P.,,Metali-N.S:"
N.P.SH. " LEDIONI "
N.P.SH. " Kollari - AR "
N.P.SH. " MEKI "
N.P.SH. " Çeliku "
N.P.Sh. " Euromont "
N.P.SH. " Mehuka Com "
N.P.Sh. " Qeskova -Metal "
N.P.SH. "RR- Haxhia"
N.P.SH."Çeliku -VG"
N.P.Sh.,,Unismetal"
N.P.T " Vëllëzërit Pacaj "
N.P.T " METAL D & V "
N.P.T. " GASHI - AL - PROFIL "
N.P.T. " ITB Metal "
N.P.T. " MICHAELIS KOSOVA "
N.P.T. " 2002 - Alumini "
N.P.T. " BEHARI-T "
N.P.T. " Bekimi - M "
N.P.T. " ÇELIKU - PE "
N.P.T. " Gashi "
N.P.T. " Glob - Door "
N.P.T. " Hsb - Commerce "
N.P.T. " Ku & Ba"
N.P.T. " Metal - Dekor "
N.P.T. " Metal Projekt "
N.P.T. " Metaling "
N.P.T. " Mitrometal "
N.P.T. " Rudi Metal "
N.P.T. " S - ULLUKI "
N.P.T. " Shabani "
N.P.T. "Metal Trade "
N.P.T. "Metaling"
N.P.T. Lugu i Baranit - Ibra
N.P.T." Univërsal "
N.P.Z. " Te Luli "
N.P.Z. ,, KAPLLANI "
N.Sh.P. R & H ,,Montimi"
N.SH.T. " Kastrati - Impex "
N.T. " Lindi Markings "
N.T. " Politop "
N.T. P. " Metal Tech "
N.T.N."VENERA"
N.T.P. " METALIKU - V "
N.T.P. " RESAIL "
N.T.P. " Abdyli Metal "
N.T.P. "ARAF"
N.T.P. TOLI "
N.T.P. " AIG Profesional
N.T.P. " Fast - Metal "
N.T.P. " HOLKOS METAL "
N.T.P. " Ideal & Vokshi "
N.T.P. " IDEAL-G- VOKSHI "
N.T.P. " LLAMARIN PUNUES - KONSTRUKTOR "
N.T.P. " LONI - METAL "
N.T.P. " SHPËTIMI "
N.T.P. "DRITONI"
N.T.P. "GLOB- DOOR-B"
N.T.P. "Mix Metal"
N.T.P. "Pro Metal"
N.T.P. ,, DRINI "
N.T.P. ,, KANDI-G "
N.T.P. ,, Metalurgjia
N.T.P. ,,Bajrami"
N.T.P. ,,GSM Metal"
N.T.P. ,,Nallbani"
N.T.P." Bushati Metal Konstruktion "
N.T.P." ROFLEX "
N.T.P.,,Fer Inginiering"
N.T.P.,,Paki-Al"
N.T.SH. " NONI - GJENDI "
N.T.Sh. " Al- Profil "
N.T.SH. " Altini - t "
N.T.SH. " GAZ METAL "
N.T.SH. " NITI COM "
N.T.SH. " Teknik - 2000 "
N.T.SH. " ALBA - KOS "
N.T.SH. " ARDITI - D "
N.T.SH. " ARTI CONSTRUCTION "
N.T.SH. "Tornitor"
N.T.SH. ,, B & F
N.T.SH." SHQIP-FED-METAL "
Ndermarrja prodhuese dhe tregtare me shumicë dhe pakicë FERIZI
Ndermarrja prodhuese montuese AL-PLAST
Ndermarrja prodhuese sherbyese ALBI
Ndermarrja prodhuese sherbyese tregtare DONI Istog
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare " Dona"
Ndermarrja prodhuese tregtare Durimi -Commerce exp. Imp. Belacerke - Fortese
NDERMARRJA PRODHUESE TREGTARE XEMA
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare,, Fortesa"
Ndërmarrja prodhuese,tregtare dhe shërbyese exp-imp PROF ALUMINI Prishtinë
Ndërmarrja Tregtare ,,Emin-Flex"
Ndermarrja tregtare prodhuese EKI Bardhi i Madhë
Ndërmarrje për ndërtime metalike
NDERMARRJE PRIVATE PRODHUESE ENI
Ndermarrje prodhuese sherbyese
Ndërmarrje prodhuese tregtare Nori
Ndërmarrje Tregtare e Pavarur "Metaliku S"
Ndërrmarrje Tregtare Prodhuese " ARI-PLAST "
Newco Imk Pipe Factory L.L.C.
Newco Piston Pump Factory L.L.C.
NNP " Beni-Com"
NPT,, Alumin -2003 "
NPT,, Goni Co "
NPTSH,,Roshkodoli"
NTP ,, Genti Metal "
NTSH ,, Beki "
P.P.Z. " MET - ALI "
P.P.Z. " Naimi "
P.P.Z. " Tonis "
P.P.Z.,,Naimi"
P.T.P. " VAREKS "
PPZ,,Buloni"
Privatno Preduzeae Metalne o Plastiene Galanteriju PPMPG exp.imp.P.O.Gotovuša Štrpce
Punëtori Zejtare " Cati "
Punëtoria e pamvarur zejtare DRITA Gjilan
Puntori zejtare jpër përpunimin e metaleve VETONI
Puntori zejtare për prodhime metalike dhe jometalike BESA
Puntoria e Pavarur Zejtare,,Albi
S.Z.R. " MIMI "
S.Z.R. " Sheki -Metal "
S.Z.R. "Neša"
S.Z.R.,, Kompas "
Turbo Care Kosovo L.L.C.
Veprimtaria zejtare private Gani
WIBREM Turbomachinery Service Sp.z o.o.- Branch in Kosovo

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik