Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Core Group " SH.P.K.
" Coresteel " Sh.p.k.
" Flogen Technologies Inc " Branch in Kosovo
" BRUDER MANNESMANN INSTRUMENTS - KOSOVA " SH.P.K.
" Kosovo Construction Steel Company " Sh.p.k.
" Mutafçi-Dragon" Sh.p.k.
"Mutafçi" SH.P.K.
,,Vivax" Sh.p.k.
D.P.T. " AL- SELIMI "
D.P.Z. " HAJROLLAH - 2 "
D.P.Z. " Metal - Gdhens "
D.P.Z. " Zhuqki "
D.P.Z."Ideali"
DPZ ,, Leutrim"
Dyqani i pavaeur tregtar prodhues Beça Comerc
N.P. " Arditi "
N.P.P. " Metalkos "
N.P.SH. " Hazyri "
N.P.T. " Curum Commerce "
N.P.T. " EKREM METAL "
N.P.T. " METALKOLOR "
N.P.T. " Nea "
N.P.T. " Tringa "
N.P.T. "Jimi Schilder- Haubensak"
N.T.P. Mutafçi Dragon.As
N.T.P. " Top Metal "
N.T.P.,,Euro-Inox"
N.T.P.,,Metal - AS"
N.T.P.,,Safahri "
N.T.SH. " VELLUSHA "
N.T.SH. " Edi - Metalik "
Ndermarrja prodhuese,tregëtare dhe sherbyese VEKTOR EXPORT-IMPORT Rahovec
Ndermarrja sherbyese zejtare Metal
Newco Imk Pipe Factory L.L.C.
Newco Komuna Klina -Production Unit L.L.C.
Newko Llamkos Steel L.L.C.
NSHT ,, Gjocaj - Mont "
Shoqëria private tregtare prodhuese export import Friulkos me pergjegjësi te kufizuar

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik