Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

D.P.Z. "Te Balia"
" GZIMI-GARTEN-UND LANDSCHAFTSBAU " SH.P.K.
" BETON ELEMENT FABRIK WERK " SH.P.K.
" BETON PLUS " SH.P.K.
" EKOKER KOSOVA " SH.P.K.
" Andi " Sh.p.k.
" BURIMI-DEPO" SH.P.K.
" ODS-METAL " Sh.p.k.
"V - ROKA" SH.P.K.
,, BETON PLUS - 1 SH.P.K.
D.P.Z. " Valoni - G "
D.P.Z. " Endriti Park "
D.P.Z. "Endriti"
D.P.Z. RAF H COMM
D.P.Z.,,Guri i Gat"
D.SH. "NARI & NARE"
Dalma LLC
DPZ,, Antika "
Dyqani i pavarur zejtar tregtar Ajmer
DZ,,Behatoni"
N.P. " Guri"
N.P. " Zhitia Com "
N.P.,,Doni Fix"
N.P.,,X - Fort"
N.P.M.,,Daja Lah"
N.P.N. " Lindi Ideja "
N.P.N." Jetoni - AG"
N.P.P. " LINDI-A "
N.P.P. " BUJARI "
N.P.P.Q "Oso"
N.P.SH. " EURO - DESIGN "
N.P.Sh. " Euro - Design "
N.P.Sh. " Fontana - 1 "
N.P.SH."Dita"
N.P.T. " Vëllezërit Selishta "
N.P.T. " Albi "
N.P.T. " Blini Commerc "
N.P.T. " BURHANI 1
N.P.T. " DALMA "
N.P.T. " ESTETIKA "
N.P.T. " Euro-Beton Company " Sh.p.k.
N.P.T. " Galant - 2 "
N.P.T. " Galant "
N.P.T. " Jeta Com "
N.P.T. " Leka-Commerce "
N.P.T. " Loni "
N.P.T. " Mulaku "
N.P.T. "Graniti"
N.P.T. "Reshani"
N.P.T."Blloku"
N.P.T.,,Adria - Com"
N.P.T.,,Përparimi"
N.P.T.SH. " Trimi- Comm"
N.P.T.SH. "Guri - S "
N.T. " Gimi "
N.T.N. "Lindi Ideja"
N.T.P. " EURO - DIZAJN "
N.T.P. " JONI "
N.T.P. " BLERTONI COMERC "
N.T.P. " Albatros "
N.T.P. " BURIMI - AG "
N.T.P. " Edisi "
N.T.P. " Electroni "
N.T.P. " FITA- ADI "
N.T.P. " Kastrioti "
N.T.P. " Lindi "
N.T.P. " Rina S - Beton "
N.T.P. " ZHITIA - AS "
N.T.P. ""Delfini"
N.T.P. "Avis "
N.T.P." K. KUQI "
N.T.P." TE AFRIMI "
N.T.P."Euro -Betoni"
N.T.P."MERMER KOSOVA"
N.T.P.,,Albi-Kroni"
N.T.P.,,As Beton"
N.T.P.,,Galanteria e Betonit"
N.T.P.,,Guri - M"
N.T.P.,,Lindi"
N.T.SH. GIPS DEKOR " EDI "
N.T.SH. " Fortuna "
N.T.SH. "ARDI TERM "
Ndërmarrja për qarkullim dhe prodhimë EURO-REMI
Ndërmarrja Private " Concenzus"
NDËRMARRJA PRODHUESE NDËRTIMORE PRIVATE VËLLEZËRIT PODVORICA
Ndërmarrja Prodhuese Private Shërbyese Shkëndija
Ndermarrja prodhuese tregtare dhe sherbyese NDERTIMI export-import Lugjet e Verdha Rahovec
Ndërmarrja tregtare prodhuese export-import SHQIPONJA 96
Ndermarrja Tregtare Prodhuese Sherbyese ERA COMMERCE
Ndermarrje prodhuse tregtare privte Vëllazërit Raçi
NPT,, Rexha Comerc "
NPT,,Betoni"
NTP,, Etika e Betonit "
NTP,, Nazi- Fert "
NTSH,, Mermeri "
P.P.Z. " ERBLIRI "
P.P.Z. " Burimi "
P.P.Z. " Jaha "
Punëtoria e pavarur zejtare SHKELQIMI
Puntori zejtare private sezonale XANI
Xella Kosova L.L.C.

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik