Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Bento-Masa " Sh.p.k.
" Besi " Sh.p.k.
FIDANI-BETON SH.P.K.
" ALBA KOS " SH.P.K.
" ABB " Sh.p.k.
" Aldeko " Sh.p.k.
" ARS Beton " Sh.p.k.
" BETONI MIX " SH.P.K.
" Construction Beton " SH.P.K.
" DAFI COM " SH.P.K.
" Euro Beton " SH.P.K.
" GAHA COMPANY " SH.P.K.
" Haliti-Beton " Sh.p.k.
" IMN Beton Plus" sh.p.k.
" Macon" Sh.p.k.
" Noti - Beton " SH.P.K.
" RE- LI " Sh.p.k.
" Shaqa Company " Sh.p.k.
" VAR-KLINA " Sh.p.k.
,,Minna Kompania" Sh.p.k.
,,Sistemi" Sh.p.k.
Company " Tafa " Sh.p.k.
GP Papenburg Baugesellschaft mbh
N.N.P. " BNF - i "
N.N.T. " Sefa "
N.P.N. " Drenari "
N.P.N. " Renelual Tahiri " Sh.p.k.
N.P.N. "A-K Company"Sh.p.k.
N.P.P. BETONIERKA ,, FATI
N.P.P. " Prodhimi "
N.P.T. " FLAKA COM "
N.P.T. " Kulla COM " Sh.p.k.
N.P.T. "Gentriti"
N.P.T. "Tihovci Com" Sh.p.k.
N.P.T.,,Euro - Beton"
N.SH. " ATA " Project
N.Sh. " Betoni "
N.SH. " MALBORA "
N.T. " VOLTRANS"
N.T.P. " Beton Nika & Co "
N.T.P. " Dafi Com "
N.T.P. " Euro Kom 2 "
N.T.P. "Drini"
N.T.P. "Shaqa Com"
N.T.P. Fabrika e Betonit ,, Beto "
N.T.P." Graniti"
N.T.P.,,Liridoni - M "
N.T.P.SH. " Doni Kommerc "
N.T.SH. " Beton - Plus "
N.T.Sh. " Mali "
Ndërmarrja ndertimore prodhuese private BETON PRODHUES Vrshevc
Ndërmarrja për prodhim tregti dhe shërbime Adriani Company
Ndermarrja private Betoni Pobergje
Ndërmarrja private prodhuese ndërtimore XHELA-KOMPANI
Ndermarrja private,prodhuese,sherbyese tregëtare ALBA COMERC Prishtinë
Ndermarrja prodhuese,tregtare,sherbyese me shumicë dhe pakic EXPORT-IMPORT SNAAB-SACET COMPANY
Ndërmarrja tregtare private sherbyese Beton Nika & co Gërlicë
Ndërmarrja tregtare prodhuese ndërtimore KOHA
Ndermarrja Tregtare Transportuese Prodhuese Export IMPORT LIRIDONI Zahaq PEJË
NNT ,, Iliri "
NPT,,Betoni"
NTP ,, Bemega "
Prodhim Betoni
UAB " MESVILA " - DEGA NË KOSOVË

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik