Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

"Lushaku" sh.p.k.
" Compact Construction " SH.P.K.
" Jaha Com " Sh.p.k.
" Xhela " SH.P.K.
" Zhitia Group " SH.P.K.
D.P.Z. " V SPAHIJA "
GENTI - BETON SH.P.K.
N.N.T. " ENDRITI VP "
N.T.P. " ERO BETON "
Zagorje -Tehnobeton d.d. Kosovo Branch Office
" ALFA KSV " L.L.C.
" BETON KOS " SH.P.K.
" GËRLICA - COMPANY " SH.P.K.
" GLOBI " SH.P.K.
" R.U.B. " SH.P.K.
" TEHNOBURIMI " D.D.
" A A D " Sh.a.
" Ardhmëria" SH.P.K.
" BBS" D.o.o.
" Dema Comerc " Sh.p.k.
" ENK BETONI " SH.P.K.
" ETI " Sh.p.k.
" Fitorja " Sh.p.k.
" Gzimi Commerce " Sh.p.k.
" I. Seferi " Sh.p.k.
" Kaçaniku - Commerce " Sh.p.k.
" Kema - Company " Sh.p.k.
" Kërça " Sh.p.k.
" KOSLAND " Sh.p.k.
" KOSOVA FIX " Sh.p.k.
" KULLA - AH " Sh.p.k.
" Kuradona " SH.P.K.
" Liburnia Impex" Sh.p.k.
" Lumi - Com " Sh.p.k.
" Moravamont " SH.P.K.
" Obria - Company " Sh.p.k.
" Soni - Com " SH.P.K.
" Transcommerce" d.o.o
"Euro Beton" SH.P.K.
,, BETONI - & MB SH.P.K.
,, Inex Co "Sh.p.k.
,,Betonjerka" SH.P.K.
,,Intershped" Sh.p.k.
BAU Weiler shoqeri me përgjegjësi të kufizuar për prodhim,tregëti,sherbime,dhe export-import me Deça
Bllokara Korabi
D.P. Z. " Flamuri "
D.P.H. " Besimi "
D.P.T. " El - Blini "
D.P.T. " Hazmer "
D.P.T. " Korabi "
D.P.T.,,Agroni"
D.P.Z. " Euro Edi "
D.P.Z. " Maad "
D.P.Z. " Beton "
D.P.Z. " Marashi "
D.P.Z. " Polimer "
D.P.Z. " Raba - AL "
D.P.Z. Gurgdhendës " THESARI "
D.P.Z."MERMER"
D.P.Z.,,Dauti"
DPZ,, Elshani "
DPZ,, Fontana "
Dyqan i pavarur zejtar Lisi
Dyqani i pavarur zejtar LIRIDONI
Esi Inghenjering grup internacional
I.M.N.,,Tulltorja" Sh.p.k.
Kompania ndërtimore tregtare shërbyese prothuese shpedicion ndërkombtar TRIMI 2
N.N. " Vrellaku "
N.N. ,,Kushtrimi"
N.N.,,Demo"
N.N.P. " RONI "
N.N.P. " Daci "
N.N.P. " Ndertimi "
N.N.P. "Meti Bllok"
N.N.P. "Niti"
N.N.P. "SOPI"
N.N.P.SH. " K & H Building "
N.N.SH. " ADAR "
N.N.SH. " UNI - NDËRTIMI "
N.N.SH. " Vëllëzrit Badallaj "
N.N.T. " VËLLËZËRIT BUJARI "
N.N.T. " Bravo - L "
N.N.T.,,Olimpik Tours"
N.P. " ADI - COM "
N.P. " Kuarci " Sh.p.k.
N.P. "Vllëzërit Shala"
N.P. ,,Vllezërit Tahiri"
N.P.,,Transbeton" Sh.p.k.
N.P.,,Victoria Invest International" Sh.p.k.
N.P.N. " Bushi "
N.P.N. " Milenium Trade" SH.P.K.
N.P.N. " Bushi " Sh.p.k.
N.P.N. " ELBA "
N.P.N. " MABETEX project engineering "
N.P.N. " PROFERT "
N.P.N. "Ximi"
N.P.N." Jetoni - AG"
N.P.N.,,Ofertë Betoni"
N.P.P. " EL BETON "
N.P.P. " KRYEZIU 2 "
N.P.P. " Gashi "
N.P.P. " Prizma Comerce "
N.P.P.,,Bujari"
N.P.P.,,Euro -Dini"
N.P.P.,,Iliri Com"
N.P.P.,,Vëllezërit Hoxha"
N.P.SH. " HAJRIZI - COM "
N.P.SH. " BLLOKËPRERES "
N.P.SH. " BKG -Nivelizim"
N.P.SH. " Permendorja "
N.P.SH. "FEB"
N.P.SH. "Fisniki"
N.P.SH. "H&N Com"
N.P.SH. "NATYRA PARK"
N.P.SH. Elita 2"
N.P.SH." Dardani "
N.P.SH."Dita"
N.P.Sh.,,Akoma"
N.P.T. " FERT "
N.P.T. " JETMIRI "
N.P.T. " LOGI "
N.P.T. " METRO - PARK "
N.P.T. " DANI "
N.P.T. " Dekor - Beton "
N.P.T. " LEUTRIMI "
N.P.T. " Albani "
N.P.T. " Alga - Com"
N.P.T. " Armaro "
N.P.T. " B. Isma "
N.P.T. " BETON "
N.P.T. " Blendi - M "
N.P.T. " EBC "
N.P.T. " EKO - SAN "
N.P.T. " Fati "
N.P.T. " Kushtrimi "
N.P.T. " Maja "
N.P.T. " MERMER "
N.P.T. " Mozaiku "
N.P.T. " Osmanaj Produkt"
N.P.T. " Pirket Bllok "
N.P.T. " PROGRESS "
N.P.T. " Real "
N.P.T. " Riza "
N.P.T. " Toni Komerc "
N.P.T. " Vëllezërit Zeneli "
N.P.T. "Andi-Comerc"
N.P.T. "Lushaku Commerce"
N.P.T. "Rroni "
N.P.T. ,,Menti
N.P.T. Ural Commerce
N.P.T."Blloku"
N.P.T."Kosova-Gypa"
N.P.T."Pajtimi"
N.P.T.,,Beqa"
N.P.T.,,Besha - Com"
N.P.T.,,Duli"
N.P.T.,,E&S"
N.P.T.,,Guri"
N.P.T.,,Kulla"
N.P.T.,,Val-Cen"
N.P.T.,,Vis"
N.P.T.,,Vllezërit Nrecaj"
N.P.T.SH. " Vëllezërit e Bashkuar " Sh.p.k.
N.P.T.SH. "Guri - S "
N.SH. " GURËGDHENDËS - MJELLMA "
N.SH." Solid - Eksport"
N.T."Guri"
N.T.P. ,, ADRIATIKU "
N.T.P. " Nefa "
N.T.P. " ADNANI COM "
N.T.P. " AIDA - COM "
N.T.P. " BEKA COM "
N.T.P. " Hiti "
N.T.P. " YLLI - COM "
N.T.P. " Aulona -FQ "
N.T.P. " Beloni 2000 "
N.T.P. " Beni "
N.T.P. " BETONI MB "
N.T.P. " E.F.B."
N.T.P. " ERISA- F "
N.T.P. " Euro Guri "
N.T.P. " Eurodrinia "
N.T.P. " Fitimi "
N.T.P. " Hilti "
N.T.P. " Pashtriku Commerc "
N.T.P. " Pe - Comerc"
N.T.P. " SHEHU GR "
N.T.P. " Tranziti "
N.T.P. " Unio - Commerce " Sh.p.k.
N.T.P. " Vëllezërit Berisha "
N.T.P. " Vllezrit Krasniqi "
N.T.P. " Xeni - Ag "
N.T.P. "Ardi"
N.T.P. "Kushtrimi"
N.T.P. "METI-PARK"
N.T.P. "Resniku"
N.T.P. ,, BRENDI COM
N.T.P." Atlantiku "
N.T.P."GRAPI"
N.T.P."MERMER KOSOVA"
N.T.P.,, Te Altini "
N.T.P.,,Avex"
N.T.P.,,Drilon Trade"
N.T.P.,,Erdoan"
N.T.P.,,Euro-Parku"
N.T.P.,,Galanteria e Betonit"
N.T.P.,,Luantini"
N.T.P.,,Rol - Den"
N.T.P.P. " DRITA - D "
N.T.P.SH."Agroma S.A."
N.T.SH. " BIONDI - A "
N.T.SH. " Bini "
N.T.SH. Graniti
N.T.Sh. " Bill Clinton "
N.T.SH. " Fortesa "
N.T.Sh. " Sharri Beton Asfalti "
N.T.SH. " TANA-A "
N.T.SH." BETON - PERPA "
N.T.SH."Gold Mermer"
N.T.Sh.,,Neziri"
N.T.T. " RA - AS "
Ndërmarrja Ndërtimore Prodhuse Private Albini
Ndërmarrja Ndertimore Tregtare " ERSOY "
Ndërmarrja për prodhim tregëti dhe sherbime export-import OSMANAJ PRODUKT Gurakoc
Ndërmarrja Private " Concenzus"
Ndërmarrja private prodhuese, tregtare me shumicë dhe pakicë Export-Import
Ndermarrja private prodhuese-shërbyese K.E.F.
Ndërmarrja prodhuese ndertimore Dani
Ndërmarrja prodhuese ndërtimore dhe tregtare proivate-Guncat
Ndërmarrja prodhuese ndertimore tregëtare AGIMI COMMERCE
Ndermarrja prodhuese sherbyese tregtare VËLLEZËRIT KELANI PRISHTINË VRANIDOLL
Ndërmarrja prodhuese tdregtare sherbyese tdransportuese FORTESA-ZS
Ndermarrja prodhuese tregëtare-ndërtimi WILLER
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare " Globi - M.I. "
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare " Iliria Mermer"
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare " Sharri Beton" Sh.p.k.
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare "Fisniku"
Ndermarrja Prodhuese Tregtare ARI
Ndërmarrja prodhuese tregtare Burimi
Ndërmarrja prodhuese tregtare Frashëri-B Krusha e Madhe KK Rahovec
Ndërmarrja prodhuese tregtare Marigona-D Krusha e Madhe KK Rahovec
Ndërmarrja prodhuese tregtare me shumicë e pakicë si dheexport import ADEMAJ COMERC
Ndërmarrja prodhuese tregtare Myrta Komerc
Ndërmarrja prodhuese tregtare RAMA
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare"Vllezërit Terstena"
Ndërmarrja prodhuese,ndertimore,tregtaree,transportuese e shergyese Kapriata Export-Import
Ndërmarrja prodhuese,transportuese,shërbyese,Sacet SRL
Ndërmarrja tregtare prodhuese private LAHI Çitak
Ndërmarrja tregtare prodhuese shërbyese Valtoni Nagac KK Rahovec
Ndërmarrja Tregtare, Prodhuese Transportuese ,,D. Durimi "
Ndërmarrje jprodhuese sherbyese OTI - EXPORT - Orllat
Ndërmarrje prodhuese Blloku
Ndermarrje Prodhuese Private "Eureka-Projekt & Engineering "
Ndërmarrje Prodhuese Shërbyese "Conin"
Ndërmarrje ProdhueseTegtare dhe qarkulluese" Tolaj "
Ndërmarrje prodhuse tregtare shërbyse UNI COMMERC
Newco Kosovo Concrete Factory Pristina L.L.C.
Newco Mirusha L.L.C.
NPN,, Euro Elementi "
NPT,,Ardbaj Com"
NPT,,Gashi"
NPT,,K. B."
NPT,,Toni"
NPT,,Vëllezërit Morina"
NPTSH,,Hena Group" Sh.p.k.
NT.P. "Shkumbini-A"
NTP,, Nazi- Fert "
NTP,, Oni-Commerce"
NTP,,Albi AG"
NTP,,Cari-Commerce"
NTSH,, Mermeri "
NTSh,, Neziri - F "
NTSH,, Qëndrimi-Com "
NTSH,,Final"
P.P. " Dren "
P.P. " Boš - Val "
P.P. " RISTIC-1 "
P.P. " Ves Komerc "
P.P.Z. " ERBLIRI "
P.P.Z. " Fontana "
P.P.Z.,, Labinoti "
P.T.P. " Rim "
PP,, Venera "
Privatno Preduzeae " Progres"
Proizvodno trgovinsko usluzeno preduzeee SARAC - KOMERC Buea
Punëtori e Pavarur Prodhuese "Besi - Trade "
S.P.P. "Beton"
S.Z.T.R. " Rad "
Samostalna zanatska radnja sloga
SZR ,, Alex Trejd "
Transbeton Shoqëri me përgjegjsi të kufizuar për prodhim tregti dhe sherbime Hajvali KK Prishtinë
Veprimtaria prodhuese ndertimore dhe sherbyese Beton Mushnikova

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik