Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Ital Group Kosova " SH.P.K.
" LUBOTENI " SH.P.K.
" ITALKOSOVA " Sh.p.k.
" Kosova Minerals " SH.P.K.
" LI-KOS " SH.P.K.
" Vëllezrit Geci " Sh.p.k.
"BRICKOS " SH.P.K.
"Dodona" SH.P.K.
,, Illyricum " Sh.p.k.
FENIKS
I.M.N.,,Tulltorja" Sh.p.k.
IMN Niki-S Sh.p.k
Kompania për prodhimin e materialit ndërtimor Tullorja
N.N. P."Taulanti"
N.N.T. "Bota e Re"
N.P.H. Motel-Restaurant " Konaku "
N.P.N. "Ximi"
N.P.SH. " NOLI "
N.P.SH. " Kastrati Center "
N.P.T. XHUKA-F
N.P.T. " Amiri Commerce "
N.P.T. " Florenti "
N.T.P. " DEKOR "
N.T.P.,,Premtimi"
N.T.Sh. " Gas-Oil " Sh.p.k.
N.T.SH. " Marash - Oil " Sh.p.k.
N.T.Sh.,,Marash - Shped" Sh.p.k
Ndermareja Tregetare Prodhuese Transportuese Hoteljere Sherbyese TURKOS
Ndërmarr.prodh.treg.dhe shërb.EVRO-COMMERCE Export-Import Krusha e Madhe -Rahovec
Ndërmarrja prodhuese shërbyese tregtare Festimi export import Prizren
Ndërmarrja prodhuese tregtare sherbyese export-import AGI
Ndërmarrja prodhuese,tregtare dhe shërbyese B-S export-import Prizren
Ndermarrja prodhuse sherbyese tregtare Tekno -Groting
Ndërmarrja Tregtare Private,,Flaka"
Newco IMN 19 Qershori L.L.C.
Newco Perparimi L.L.C.
NPN,,Hidraform"
Ringov i Ri-"Hazir Kryeziu " Sh.p.k.
Samostaljna zanatska radnja Beton Produkt

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik