Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" DEKO Lens " SH.P.K.
" GAP " Sh.p.k.
D.P.Z. " Eltoni "
N.T.P. " DINI & BENI MONT ROLLE "
N.T.P. " Ximi "
N.T.P. " Zaha "
N.T.P. "Përparimi"
P.P. " New Trade "
" Euro Roleta " SH.P.K.
" M - GLAS " Sh.p.k.
" Norma Construction " SH.P.K.
" Plastika " Sh.p.k
" Qypolli Plast " SH.P.K.
" Recycle " SH.P.K.
" Schwab Flitter Fabrik " SH.P.K .
,,Dajti -Nikopol Poliuretani" Sh.p.k.
,,In Records" Sh.p.k.
,,Thermo" Sh.p.k.
D.P.T. "Cafe - Plast "
D.P.Z. " KOSOVA ROLETA "
D.P.Z. " QAMA AL PLLAST "
D.P.Z. " FLORIPLAST "
D.P.Z. BERISHA
D.P.Z. Computer Design " Buki Design "
D.P.Z. " Behar "
D.P.Z. " Era 2000 "
D.P.Z. " Euro Plast "
D.P.Z. " FATI - ROLLE "
D.P.Z. " Sa - Metal "
D.P.Z. "DŽAFERI PLAST"
D.P.Z. "SEFKET PLAS"
D.P.Z. ,, Standard Plast "
D.P.Z." ZEKA AL PLAST"
Dajti - Nikopoli Sh.P.K. - Lipjan
DPZ,, Havziu"
Duraku Commerce eksport import tregti dhe pordhim
Dyqan i pavarur zejtar ADI PLAST
N.N.SH. " Projektim & Ideal "
N.P. " CDM "
N.P. " Toni - Plast"
N.P. "X-PLAST"
N.P.P. " JOZEF PLAST "
N.P.P. " Qëndrimi "
N.P.P. " Boy-7"
N.P.P. " Rolle Mont "
N.P.P.,,Fedal"
N.P.R. " Euro Roleta "
N.P.SH. " DIN DANI - COM. "
N.P.Sh.,,Polietileni"
N.P.Sh.,,Tini-Plast"
N.P.T. " G - PLAST "
N.P.T. " Drini - Trocal "
N.P.T. " Plastika AG "
N.P.T. " Alfa Plast "
N.P.T. " Beli-Euro Fol "
N.P.T. " Buna "
N.P.T. " Dardania M "
N.P.T. " DEMI . COM "
N.P.T. " Eurometal"
N.P.T. " SCAMPA "
N.P.T. " Schmetterling Storenbau "
N.P.T. " Xharra Plast"
N.P.T. " Xhema "
N.P.T. "Komplast"
N.P.T. "Medical Plast "
N.P.T. "Vlera"
N.P.T.,,4-L"
N.P.T.,,Bedi Com"
N.P.T.,,Lindi - Cooperation"
N.P.T.,,Shumolli"
N.P.T..SH. " Drita "
N.SH.P. " ROLETNA - PLAST "
N.SH.P. " Mitro - Plast "
N.SH.T. " EURO - PLAST "
N.T.,,Melisa"
N.T.P. " MONTE - ROLET "
N.T.P. AL PLAST " DIARTI "
N.T.P. " EURO PLAST "
N.T.P. " Al-Beni Plast "
N.T.P. " Edi - Plast "
N.T.P. " Miga - Plast "
N.T.P. " POWER PLAST "
N.T.P. " Altech "
N.T.P. " Arsi - Plast "
N.T.P. " Bini "
N.T.P. " Çoça "
N.T.P. " Diko - Plast "
N.T.P. " Euro Fati "
N.T.P. " Filli "
N.T.P. " GUTAJ PLAST "
N.T.P. " Internorm - Plast "
N.T.P. " PR-PLAST"
N.T.P. " Te Begu "
N.T.P. " Tetë Vllezrit "
N.T.P. " Veplast "
N.T.P. " Visi Plast "
N.T.P. "A & B-Plast"
N.T.P. "Ardi -Plast"
N.T.P. "Facom"
N.T.P. "Leida"
N.T.P. "Ridacom "
N.T.P. ,, Keni Plast
N.T.P.,, LINDI "
N.T.P.,,Vaga-M"
N.T.SH. " EKO PLAST "
N.T.SH. " IRTEX "
N.T.SH. "Leni"
N.T.SH.,, Çeliku Pllast "
Ndërm.për prodh.e plastikes AS Hidroplasst-Export-Import
Ndërmarrja për prodhim tregti shërbime export import G&G
Ndërmarrja për tregti dhe prodhim IBK-A Export-Import Prizren
Ndërmarrja Private " German Plast ,,
Ndermarrja private prodhuese Plast Com
Ndermarrja prodh.treg.me shum.dhe pak.Export-Import Besarti-ki ne Strellc i Eperm
Ndermarrja prodhuese tregëtare sherbyese me shumicë e pakicë dhe EXPORT-IMPORT RONI PLAST
Ndermarrja prodhuese tregtare "Dush e Mbush"
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare "Fatmir Commerce"
Ndërmarrja tregtare shërbyese dhe prodhuese me shumicë e pakicë export import Bushi Prishtinë
Ndermarrja Tregtare Sherbyse,, Vokshi Commerce "
NDËRMARRJE SHOQËRORE " FAPOL "
Ndërmarrje prodhuese tdregtare ITAS Mbrojtja nga dielli
Nderrmarrja private tregtare prodhuse Hobi - Plast
NPT,, LDP-Plast "
NPT,, Mirsadi - Plast "
NPT,,Hoti Plastteknika"
NPT,,Imi-Commerce"
NTP,,Dina Forte"
P.P. "Elan"
P.P.P. " Aca "
P.P.T. " ANTON "
P.P.Z. " AL - TONI "
P.Z. "Valboni"
PP,,Miloš -Komerc"
Punëtorija private zejtare prodhuese POLIESTER TOSKA

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik