Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" FB -Deutschland " SH.P.K.
" Ndërmarrja e Re IBG Topanicë " SH.P.K.
N.P.P." PLASTIKA ZABELI "
" CAL PLAST " SH.P.K.
" EUROPLAST " SH.P.K.
" KOSOVAPLAST - B " SH.P.K.
" LEIPEX - KOSOVA " SH.P.K.
" Grinteh " SH.P.K.
" MERTOKON GROUP " Sh.p.k.
" PLASTIKA - AV " SH.P.K.
" Plastika - Rahovec " Sh.p.k.
" Qypolli Plast " SH.P.K.
" SAVADA " SH.P.K.
"Akripol" d.d.- Priština Branch
"MODERNE-S.B.B.F." Sh.p.k.
,, MULTI-INGINIERING " SH.P.K.
,,LEIPEX" SH.P.K.
,,Omega" SH.P.K.
Arton Bekteshi & Xhevat Pacolli O.P.
D.P.T. " Lipa "
D.P.Z. " LUMI - PLAST "
D.P.Z.,,Rio"
DPT,, Hayir "
DPZ ,, Ari- Al -PVC "
Fabrika e Stiroporit Kosovaplast - Sh.p.k.
N.P.P.,,Ledi"
N.P.SH.,,Triumph 1"
N.P.T. " TO-NI "
N.P.T. " AROMA - D "
N.P.T. " Beli-Euro Fol "
N.P.T. " Fjala "
N.P.T. " GERGURI - 1 "
N.P.T. " Hana Tex "
N.P.T. " Mak - Commerc "
N.P.T. "Alxhfd Plast"
N.T. " EMIR "
N.T.P. " Edi - Plast "
N.T.P. " Ulpi "
N.T.P. " Vllesa "
N.T.P. " Hallaçi "
N.T.P. " Agimi Plost "
N.T.P. " Aliu Plastics Technology "
N.T.P. " Ardi " PVC
N.T.P. " Arsi - Plast "
N.T.P. " -BLERI- "
N.T.P. " Çoça "
N.T.P. " Fati - M "
N.T.P. " Merdari-Plast "
N.T.P. " SEDEFI PLAST "
N.T.P. " TERMO "
N.T.P. " Veplast "
N.T.P. " Zani "
N.T.P. "Begraca-Plast"
N.T.P." TAKA - PLAST "
N.T.P.,,Kondor"
N.T.SH." Pista - Ekoplast "
Ndermarja prodhuse tregtare shërbyese exp. Imp. EURO - ERPEN
Ndermarrja per perpunimin e masave plastike dhe kemikalieve,Export-Import KOSOVAPLAST K.A. Hani Elez
Ndërmarrja tregtare prodhuese me shumicë dhe pakicë HALLAÇI Exprot - Import
Newco Plastic and Toys Factory L.L.C.
NPT,, Kim-Tec "Sh.p.k.
P.P. STEFAN-P
P.P. "Elan"
P.P.Z. " Art-Plast "
Privatno Proizvodno Trgovinsko Preduzeae Durla Company

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik