Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

,, KOSOVO-FIREWOOD-COMPANY K.M.K. SH.P.K.
" GG Design " SH.P.K.
D.P.Z. " Ilazi "
D.P.Z. " Kabashi "
N.SH.T. " Molika "
N.T.P. Godeni Com - AE
N.T.SH." ZHITIA -ST "
" Jetoj " SH.P.K.
" Kosova Wood Co. " L.L.C.
" Woodland " SH.P.K.
" chelsea kitchens company " Sh.p.k.
" ELBA " SH.P.K.
" FM Medical " Sh.p.k.
" German - Med " Sh.p.k.
" Green Heat " SH.P.K.
" Gutta - Kos " Sh.p.k.
" Sharri Lux"
"Burimi "SH.P.K.
"Famis CO - HC" Sh. A
,,Extra Dragusha" Sh.a.
,,Gateri" Sh.p.k.
`NTP,,Sharra"
D.P. "Gimi"
D.P.H. " Moment Caffe "
D.P.SH. EMRAH
D.P.SH. " Serra "
D.P.T. " IBO "
D.P.T. " Besa "
D.P.T. " Palette "
D.P.T. " Parket Servis "
D.P.T. "Zeni-Com"
D.P.T. ,,BRESANA - AS "
D.P.T.,,Jeta e Re"
D.P.Z. " Buja "
D.P.Z. " Albani "
D.P.Z. "Tahiri Komerc"
D.P.Z. " LIMI "
D.P.Z. " SHPETIMI "
D.P.Z. " GONI "
D.P.Z. " Model "
D.P.Z. "Te Emini "
D.P.Z. " DRENICA "
D.P.Z. " Ahu "
D.P.Z. " Ardi - Xh "
D.P.Z. " Brentas "
D.P.Z. " BREU "
D.P.Z. " Drini "
D.P.Z. " Druri "
D.P.Z. " Egzoni "
D.P.Z. " Fitimi "
D.P.Z. " GËZIMI - 2 "
D.P.Z. " Keçekolla "
D.P.Z. " Loni "
D.P.Z. " Mirsadi "
D.P.Z. " Osmani "
D.P.Z. " SAKIPI"
D.P.Z. " Te Miloti "
D.P.Z. " Toni "
D.P.Z. " Zuka "
D.P.Z. "Ardi"
D.P.Z. "Brenda"
D.P.Z. "Gateri"
D.P.Z. "Harbini"
D.P.Z. "MELOSI"
D.P.Z. "Mendi"
D.P.Z. "Pisha"
D.P.Z. "Samiri"
D.P.Z. Sharra " Avdija-Produkt "
D.P.Z." AGA- I"
D.P.Z." Vezirja "
D.P.Z."BAJRAMI"
D.P.Z."Lumi"
D.P.Z."Porta"
D.P.Z.,, Breca Comerce"
D.P.Z.,,Azemi"
D.P.Z.,,Bungu"
D.P.Z.,,Deni"
D.P.Z.,,Euro Druri"
D.P.Z.,,Lindi"
D.P.Z.,,Qami"
D.P.Z.,,Sharra"
D.Z.T. " ISA "
DPT,,Blerta"
DPZ ,, Lirim "
DPZ ,, Nisi - M "
DPZ,, Blerimi "
DPZ,, Drenica "
DPZ,, Krasniqi "
DPZ,,Besi"
DPZ,,Donati"
DPZ,,Fatoni"
DPZ,,Ridi Com"
DPZ,,Rugova 2"
DPZ,,Saranda "
DSh ,, Vëllëzërit Bicaj "
Dukat komerc
Dy qani i pavrur zuejtar Blendoni
Dyçan i pavarur tregtar Fazliu
Dyqan i pamvarrur zdrukthtar MAHAGONI
Dyqan i pavarir zejtar Loni Qubrel
Dyqan i pavarur zejtar BITIA-COMMERCE
Dyqan i pavarur zejtar GËZIMI 2
Dyqan i pavarur zejtar Iliri
Dyqan i pavarur zejtar për përpunimit e drurit Mali
Dyqan i pavarur zejtar Shala -2
Dyqan i pavarur zejtar sharra PERPARIMI Polac
Dyqani i pamvarur zejtar Zdrkuthëtar TE BUNJAKËT
Dyqani i pavarur për përpunimin e drunit Shkoza e re
Dyqani i Pavarur Zejtar "Jelak"
Dyqani i Pavarur Zejtar "Te Bajrami"
Dyqani i pavarur zejtar DONA COMMERCE
Dyqani i pavarur zejtar Drini zdrugtar
Dyqani i pavarur zejtar gaterist Alban-Fisi
Dyqani i pavarur zejtar HETEMI
Dyqani i pavarur zejtar KLINA
Dyqani i pavarur zejtar Lisi
Dyqani i pavarur zejtar NAREEMI Prishtinë
Dyqani i pavarur zejtar Nexhi
Dyqani i pavarur zejtar për sharrimin stazhimin dhe përpunimin e drurit PRIZMA
Dyqani i pavarur zejtar shërbyes ARDI
Dyqani i Pavarur Zejtar ZYMERI Mitrovicë
Dyqani i pavarur zejtarë JEHONA
Dyqni i pamvarur zejtar zdrukthtare Leka
Faross -Company -D.O.O.
G aterist Dyqani i pavarur GATER Prigodë
Gater edukimi Shushucë
Gater vëllazërit Kajtazaj Suhogerlë
Gater VOJSA
Kompanija SIMPO AD- Fabrika Lameliranog Nameštaja
lkl/kk
N.N.P. "Holz"
N.P. EGZONI
N.P. " Greta Market "
N.P. " Te Durimi "
N.P. "Niki Com"
N.P."Kushtrimi"
N.P."LUMI"
N.P."Vranina"
N.P.,, Drini - MM "
N.P.,, Qazimi"
N.P.,,Vokshi"
N.P.,,Ylli"
N.P.H.,,Enisa"
N.P.N. " Gashi "
N.P.N. " Gazi "
N.P.P. ,, FITONI
N.P.P. " Agroprodukt"
N.P.P. " Bungu "
N.P.P. " Dukagjini "
N.P.P. " Engineering"
N.P.SH. " FIERZA "
N.P.SH. " Azar Komerc "
N.P.SH. " Bashkimi Prodact "
N.P.SH. " Bungu "
N.P.SH. " Gacaferi "
N.P.SH. " Hilmi Deva-BHD "
N.P.Sh. " Lili Comerc "
N.P.SH. " Lojza- Produkt"
N.P.SH. " Mentori "
N.P.SH. " Murgulla "
N.P.SH. " Pisha "
N.P.SH. " Rexhepi "
N.P.SH. " SADRIJA "
N.P.SH. " Shala "
N.P.SH. " Zukaj "
N.P.Sh. "Gurrat e Bardha "
N.P.Sh.,,Final"
N.P.Sh.,,Joni"
N.P.Sh.,,Xeni Commerce"
N.P.SH.T.SH.P. " Ishtedim "
N.P.T. " MOBILERIA - SUHEJBI "
N.P.T. " Sharra - Toni "
N.P.T. BLERONI
N.P.T. " Beni "
N.P.T. " Bi-Pro "
N.P.T. " Bjeshka"
N.P.T. " DAQA "
N.P.T. " ERION - M "
N.P.T. " Euro Kiki "
N.P.T. " Gashi "
N.P.T. " Gështenja- S"
N.P.T. " GRANITI COMMERCE "
N.P.T. " Hakaj "
N.P.T. " Hartina "
N.P.T. " Hoti "
N.P.T. " Jeta - H "
N.P.T. " Jeton Comerc"
N.P.T. " KALIQANI - Z "
N.P.T. " Kastrioti "
N.P.T. " Latifaj Comerc"
N.P.T. " Leo - Com "
N.P.T. " Limi " Sh.p.k.
N.P.T. " Mala "
N.P.T. " Meti - Produkt "
N.P.T. " N. Mulaj
N.P.T. " Pisha - Q "
N.P.T. " Qendrimi - A "
N.P.T. " Remi Com "
N.P.T. " Robi "
N.P.T. " Sadben - Commerce "
N.P.T. " Sharra - Commerce "
N.P.T. " Sheki Commerce "
N.P.T. " Veli "
N.P.T. " Vilsoni "
N.P.T. " YLLI GEN "
N.P.T. "Arizona- Com"
N.P.T. "Belleja"
N.P.T. "Konakishta"
N.P.T. "Rival & Co "
N.P.T. "Riza Pogragja"
N.P.T. "Shkabaj"
N.P.T. "Zrco"
N.P.T. ,, Gurishta "
N.P.T. Ali Beqiri
N.P.T." Drita AD "
N.P.T." ECO - SAN "
N.P.T." FI - BER "
N.P.T." Vali - Comm"
N.P.T." Zhubi - 3"
N.P.T."Brovina"
N.P.T."Vokshi - M"
N.P.T.,,Arlindi"
N.P.T.,,Besa - Market"
N.P.T.,,Ismet - Sharra"
N.P.T.,,Kovaçica"
N.P.T.,,Medo"
N.P.T.T. " 7 Shaljan "
N.P.T.T.SH. " Krasniqi - H.K. "
N.P.Z. " B I N I "
N.P.Z. " Endriti "
N.P.Z.,, Jetoj"
N.P.Z.,,Jedova"
N.SH. " EDI - D "
N.Sh.,,Molika"
N.SH.P. " Didi Oti "
N.SH.P. " Lirimi "
N.SH.T. " LYPETENI "
N.SH.T. " KROMI - RR "
N.SH.T. " Te Nici "
N.Sh.T. " Zabeli "
N.SH.T. "Vllëzrit Tolaj "
N.T.P. " HOTI - INTER "
N.T.P. " IDEALI "
N.T.P. " ILIRI "
N.T.P. " Mema "
N.T.P. " Përparimi "
N.T.P. " VËLLEZËRIT BAJRAMI "
N.T.P. "Ideali - Trans "
N.T.P. HAXHI- MIXHA
N.T.P. Rreze Dielli "
N.T.P. " ELITE WOOD "
N.T.P. " Besi - Com "
N.T.P. " Blendi Co "
N.T.P. " BURIMI "
N.T.P. " Caka-Company " Sh.p.k.
N.T.P. " Dijamant "
N.T.P. " DINICOM "
N.T.P. " Diti "
N.T.P. " Driti "
N.T.P. " Durimi "
N.T.P. " Idrizi "
N.T.P. " ILIRI "
N.T.P. " Iliri "
N.T.P. " Mali-A"
N.T.P. " Mili "
N.T.P. " SHARRA - B "
N.T.P. " SHARRA "
N.T.P. " SKICA "
N.T.P. " Vata Trans "
N.T.P. " Vëllezërit Syla "
N.T.P. " Vllëzrit Lukaj "
N.T.P. "Adri"
N.T.P. "ALTIN - L"
N.T.P. "Arbëri"
N.T.P. "BRIKET"
N.T.P. "Fetahaj"
N.T.P." Arbes"
N.T.P." MARLES "
N.T.P." WOOD - DESING "
N.T.P." WOOD PLUS "
N.T.P.,, LINDI "
N.T.P.,,Bushati"
N.T.P.,,Fati"
N.T.P.,,Haziri"
N.T.P.,,Jezerci"
N.T.P.,,Junior"
N.T.P.,,Markiz"
N.T.P.,,Mehanja"
N.T.P.,,Rida"
N.T.P.,,Shehu"
N.T.P.,,Sopaj"
N.T.P.,,Tisi-J"
N.T.P.,,Victoria"
N.T.P.SH.P. " Pobergja "
N.T.P.T. " Sadri Ramizi "
N.T.SH. " O & M "
N.T.SH. " BLINI-Z "
N.T.SH. " Daka-Impex"
N.T.SH. " Egzoni "
N.T.Sh. " Klisyra "
N.T.SH. " MOLIKA - MD "
N.T.SH. " Përparimi "
N.T.Sh. " Vllezërit Bajraktari "
N.T.SH. "Era "
N.T.SH. "Goni Comerc"
N.T.SH. "KRASNIQI"
N.T.SH." FATI "
N.T.SH." LORENTI "
N.T.SH."Vllezerit Balaj"
N.T.SH.,,Druri-S"
N.T.SH.,,Shpati"
N.T.Sh.. " Birinxhiku "
N.T.Sh.P.,,Kalimashi"
N.Z. " Burimi- IOM "
Ndërm.Treg.Prodh.Kosovari Commerce Export-Import Xerxe
Ndermarja Prodhuse Tregtare " Gështenja "
Ndërmarrja Drurore-Transportuese ,,Semi"
Ndërmarrja peodhuese tregtare shërbyese dhe transportuese CENA - IMPEX RAHOVEC Export -import
Ndermarrja për për. Pushimi e drurit TE RUZHDIJA
Ndërmarrja për përpunimin dhe shitjen e produkteve të drurut Pashtriku
Ndermarrja per perpunimin e drurit dhe ndertimtari FER
Ndërmarrja për përpunimin e Drurit Z.SH.
Ndermarrja per sharrimin dhe perpunimin e drurit ERI Dubravë
Ndërmarrja për sharrimin e perpunimin e drurit MOLIKA-AM
Ndermarrja perperpunimin e drurit dhe perpunimi i pajisjeve prej druri DRURI I KOSOVES
Ndërmarrja përpunuese sherbyese tregtare LLUKA - COMERC Gurrakoc
Ndermarrja private Ahu
Ndërmarrja private prodhuese tregtare shërbyese QERKINI AG
Ndërmarrja private prodhuse tregtare shërbyse me shumicë e pakicë eksport-import ELEGANCA
Ndërmarrja private zdrukthtaria DRINI
Ndërmarrja Prodhuese Drurore " Sharra ,,
Ndërmarrja Prodhuese Qark. Shërb. " Vektor - B "
Ndërmarrja prodhuese qarkulluese sherbyese export import RILINDI
Ndërmarrja prodhuese sherbyese FATI - M
Ndermarrja Prodhuese Sherbyese Tregtare Export-Import JEHONA
Ndërmarrja prodhuese tregëtare dhe shërbyese INTERIER-Kaçaniku vjetër
Ndermarrja prodhuese tregëtare EMINI
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare "Albulena Commerce"
Ndërmarrja prodhuese tregtare AHISHTA
Ndërmarrja prodhuese tregtare Arbanët
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare dhe Shërbyese " Shehu - H ,,
Ndërmarrja prodhuese tregtare dhe sherbyese Export-Import GTERI-OSMANAJ Gurerakoc
Ndermarrja prodhuese tregtare exp.--imp. VRANIQI PRIZREN
Ndërmarrja prodhuese tregtare Produkt
Ndërmarrja prodhuese tregtare sherbyese Albani
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare Shërbyese Exp.-Imp. BAJRAMI
Ndermarrja prodhuese tregtare sherbyese ORI COMERC MUZHEVINË
Ndermarrja prodhuese tregtare sherbyese PERPARIMI
Ndërmarrja prodhuese tregtare sherbyese private Fani
Ndermarrja prodhuese tregtare sherbyese RIARDI--EXPORT IMPORT
Ndermarrja prodhuese tregtare transportuese Export-Import ZMAJ COMERC Dobrushë
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare Vëllëzërit Kastrati Maxharrë
Ndërmarrja prodhuesetregtare dhe sherbyese SELMANCENA Rahovec
Ndërmarrja prodhuese-tregtare Molika Shalë Lipjan
Ndermarrja Prodhuse përpunuse qarkulluese DRILON
Ndërmarrja prodhuse tdregtare arkulluse Ahishta-T
Ndërmarrja prodhuse tregtare shërbyese Vëllëzrit - Kadolli
Ndërmarrja punuese tregtare dhe hoteliere Drenica
Ndërmarrja shërbyese çarkulluese me shumicë dhe pakicë ILAZ COMERC-EXPORT-IMPORT
Ndërmarrja sherbyese prodhuese tregtare Vellayerit Sylaj
Ndermarrja tregëtare private prodhuese sherbyese me shumicë e pakicë EXPORT-IMPORT MALA
Ndermarrja tregëtare prodhuese me shumicë,pakicë,EXPORT-IMPORT SHQIPRIM
Ndermarrja tregëtare,prodhuese,sherbyese EXPORT-IMPORT SHETI COMMERC
Ndermarrja tregtare private prodhuese sherbyese Leutrimi Ferizaj
Ndërmarrja Tregtare Private Sherbyese Exp. - Imp. MARJO KOMERC F.GREME
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese "Kena"
Ndermarrja tregtare prodhuese BLENDORI
Ndermarrja tregtare prodhuese export - import POLANA
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese Sherbyese Private UNIVERZAL
Ndermarrja tregtare prodhuse private me shumic e pakic export-import Bredhi
Ndermarrja tregtare prodhuse sherbyese me shumicë e pakicë exp. Imp. QAMI COMMERCË
Ndërmarrja tregtare shërbyese zejtare gaterist ARBI Retkoc KK Rahovec
Ndermarrja tregtare,prodhuese,sherbyese ADHURIMI
Ndërmarrje Drurore "Diti"
Ndermarrje Private Tregtare Prodhuese
Ndermarrje prodhuese KRONI
Ndërmarrje prodhuese sherbyese tregtare Mega
Ndërmarrje prodhuese sherbyese tregtare Vllazerit Ukaj
NDERMARRJE PRODHUESE TREGTARE SHERBYESE
Ndërmarrje prodhueser tregtare exp-imp Dardhishta Compani
Ndërmarrje sherbyese prodhuese
Ndermarrje tegtare sherbyeser Prodhuese Dekoruese,,GODENI DEKOR "
Ndërmarrje tregtare prodhuese Abani-V
Ndërmarrje tregtare prodhuese Kastrioti
NDERMARRJE TREGTARE PRODHUESE LIRIA FUSHË KOSOVË
Ndermarrje tregtare prodhuese sherbyese ZABELI
Ndërmarrje Zejtar 3 Vëllezër
Ndërtmarrja prodhuese Export-I port CALPE - COMPANY
Newco RADUSHA SA WMILL L.L.C.
NNP,, Llameria "
NNP,, Max "
NP,,Filar"
NPT ,, Simex "
NPT,, Ahu "
NPT,, En-Impex "
NPT,, Remi "
NPT,,Bidi"
NPT,,Druri"
NPT,,Euromentor"
NPT,,Sedoors"
NT,, Minatori "
NTP,,Dili Comerce"
NTP,,Mërgimi"
NTP,,Shala"
NTP,,Vëllezërit Ahmetaj"
NTSH ,, Rivs "
NTSH Garterist,,Sali Com"
NTSh,, Edona "
Organizata punuese qarkulluese Lisi STRELLC I EPERM
P.P.Z. " Përparimi "
P.P.Z. "Adrioni "
P.T.P. " Agoviei "
P.T.P. " Europa "
P.T.R.,,Jaam"
P.U. "JOCA"
P.Z. " 18 Korriku "
PP,,Javor"
Punëtori zdrukthatare sherbyese Shera
Punëtoria e Pavaru Zejtare "Nimi"
Punëtoria e pavarur zejtare MAMAGONI - IS
Puntori e pamvarur zejtare LOLI
Puntoria private zejtare FIRAJA exp-imp
S.Z.R. "Braaa Miaovia"
S.Z.R. "Hrast"
Samostalna Zanatska Radnja " Javor"
Sharra Bungu Fsh.Llaushë
Sharra Elektrike Albi Runikë
Sharra elektrike SHPATI
T.P.R." Rivs"
Transportno - trgovinsko - proizvodno preduzeaež exp- imp Aktina

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik